Ο δημοσιογράφος του κειμένου της ισπανικής εφημερίδας πρόβαλλε και είχε το όνομά του σε τίτλο της μάλιστα τον 28χρονο επιθετικό των Πρασίνων, αφήνοντας σε δεύτερο ρόλο παίκτες όπως ο Μάτα της Τσέλσι, ο Ρέινα της Λίβερπουλ, αλλά και άλλους Ισπανούς. Ο Χοσέ Τοτσέ είναι στην ουσία ένα κομμάτι του πράσινου παζλ και φαίνεται, εδώ και λίγες αγωνιστικές, η χρησιμότητά του. Ο πρώτος σκόρερ Λέτο έχει σιγήσει, ενώ στο Καυτανζόγλειο με τη Δόξα Δράμας ήταν απών λόγω τραυματισμού, ωστόσο για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Τοτσέ σκόραρε, δίνοντας το τρίποντο στον ΠΑΟ.

Μπορεί ο ισπανός επιθετικός να μην έχει την εκρηκτικότητα και την ποιότητα του Σισέ, καθώς για τη θέση του αποκτήθηκε, ωστόσο φαίνεται ότι κάνει καλά την δουλειά του, καταφέρνοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

Εχει πετύχει 5 γκολ σε 10 ματς στο πρωτάθλημα (649′) και συνολικά 7 σε 13 παιχνίδια του με τη φανέλα του ΠΑΟ. Οπως έδειξε και στον αγώνα με τη Δόξα, γνωρίζει τη θέση του φορ περιοχής και βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κατάλληλο σημείο για να σκοράρει. Ωστόσο, δεν έχει υψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας και θέλει ακόμη δουλειά στα τελειώματα. Πασάρει όμως σχετικά καλά και γυρίζει για να μαρκάρει, κάτι που του δίνει έξτρα πόντους. Η απουσία του λόγω τραυματισμού έδωσε την ευκαιρία στον Φερέιρα και τον Λέτο να βρουν τα γκολ που χρειαζόταν ο ΠΑΟ, φαίνεται το πόσο σημαντικό είναι επιτέλους οι Πράσινοι να παίζουν με ένα γνήσιο φορ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τού φώναζε συνέχεια «μπράβο» κόντρα στη Δόξα. Ο Τοτσέ για να επιστρέψει έκανε φυσικοθεραπείες ακόμη και στο διάστημα των διακοπών του στην Καρθαγένα τις γιορτές.

ΤΑ 15 ΕΚΑΤ.

Από την πλευρά των σαουδαράβων επενδυτών, όπως υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας, «η καταβολή του ποσού των 15 εκατ. θα γίνει με την ψήφιση του αθλητικού νόμου». Μάλιστα, υποστηρίζει ότι έχουν δρομολογηθεί η ολοκλήρωση μεταφοράς των χρημάτων από τράπεζα της Σαουδικής Αραβίας στην Πειραιώς. Οπως υπογραμμίζει μάλιστα, «παρά τις αντίξοες συνθήκες και την ενίσχυση της ανασφάλειας για το μέλλον του ευρώ στη χώρα μας, η απόφαση των επενδυτών για την ανάληψη της ηγεσίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραμένει αμετάκλητη»! Σήμερα πάντως λήγει και τυπικά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και θα πρέπει να οριστεί νέο ΔΣ.