Ας προσπεράσουμε την αυτονόητη επιτυχία του εγχειρήματος να βρεθούν στο ίδιο πάνελ άνθρωποι που έχουν προσωπικές διαφορές μεταξύ τους και τους χωρίζουν πολλά στον τομέα των αντιλήψεων.
Ναι, Τροχανάς, Μπάγιεβιτς, Νικολαΐδης στο ίδιο τραπέζι, λέει ως γεγονός πολλά από μόνο του και αυτό είναι ένα πρώτο βήμα.
Αλλά επί της ουσίας, τι ακριβώς συμβαίνει; Προ μηνών σε ένα άλλο ξενοδοχείο αναγγέλθηκε η κίνηση των Supporters και εξελίχθησε σε ναυάγιο ολκής, καθόσον ο κ. Κασνακίδης δεν μπορούσε να γίνει καπετάνιος. Τώρα, ξανά σε ξενοδοχείο κουβέντιαζαν επί ώρες για την ΑΕΚ και τις λύσεις στο μεγάλο της πρόβλημα.
Το θέμα: η ΑΕΚ χρωστά περίπου σε όσους μιλούν ελληνικά. Τα άρθρα 44 ή 99, δεν την έσωσαν. Θέλει 6,5 εκατ. για να ανασάνει και ένα μεγάλο ποσό για να ξαναγίνει ισχυρή ομάδα. Να επιβιώσει. Αυτό καίει τον κόσμο. Το ποιος θα βάλει τα χρήματα, πώς θα καλυφθούν οι τρύπες, με ποιον τρόπο θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές. Γιατί από υποσχέσεις και σχέδια, χορτάσαμε.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ