Θα το πάρει τελικά το κορίτσι; Με έξι παιδιά ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Ζολί δεν έχουν ακόμα επισημοποιήσει την πολύχρονη σχέση τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ώς τώρα ο Πιτ και η Ζολί, από τα πλέον πολυσυζητημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, έχουν δείξει πως μπορεί η οικογένειά τους να μεγαλώνει, όμως δεν έχουν σκοπό να παντρευτούν γιατί δεν πιστεύουν στον γάμο. Φαίνεται όμως ότι υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο και συγκεκριμένα χωρίς τα έξι τους παιδιά που πλέον απαιτούν ο μπαμπάς να παντρευτεί τη μαμά με παπά και με κουμπάρο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hollywood Reporter» έθιξε ξανά το θέμα του γάμου του με τη Ζολί. Αυτή τη φορά ο Πιτ με τα λεγόμενά του έδειξε πως η ιδέα του γάμου έχει ωριμάσει μέσα του. Δεν είναι μόνο τα παιδιά που τους πιέζουν, είπε, αλλά και τα συναισθήματα που τρέφει ο ίδιος για τη γυναίκα της ζωής του. «Στην πραγματικότητα σκοπεύουμε να παντρευτούμε. Δεν είναι μόνο τα παιδιά που μας το ζητάνε και από ό,τι φαίνεται είναι πολύ σημαντικό για αυτά. Είναι και όλα αυτά που νιώθω εγώ. Το να είσαι ερωτευμένος με κάποια, να μοιράζεσαι και να μεγαλώνεις παιδιά σε οδηγεί από μόνο του στη δέσμευση. Ποτέ δεν ήξερα ότι θα ήμουν ικανός να γνωρίσω τόση αγάπη».

Τις πρώτες νύξεις ο Πιτ τις είχε κάνει σχετικά προσφάτως. Σε προηγούμενη συνέντευξή του στο περιοδικό «USA Weekend» είχε πει πως ξανασκέφτεται το θέμα του γάμου. Είχε δηλώσει τότε πως «τα παιδιά έχουν αρχίσει και ρωτάνε για τον γάμο. Σημαίνει πολλά για εκείνα να παντρευτούμε. Αρα είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτούμε».

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις του Μπραντ Πιτ από το Κανκούν του Μεξικού, όπου είχε βρεθεί στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας «Moneyball» στην οποία πρωταγωνιστεί, οι φήμες περί γάμου είχαν αναζωπυρωθεί. Επομένως, φαίνεται πως ο Πιτ δεν θα περιμένει να νομιμοποιηθούν οι γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων, όπως είχε θέσει ως όρο το 2006, για να παντρευτεί τη Ζολί.

Η συνέντευξη που έδωσε στο χολιγουντιανό περιοδικό ήταν σχεδόν εφ’ όλης της ύλης. Αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας του υπέφερε από κατάθλιψη, τα αίτια της οποίας απέδωσε στο γεγονός ότι είχε καπνίσει πολλή μαριχουάνα και όχι γιατί αντιμετώπιζε τότε προβλήματα στην προσωπική του ζωή. «Ημουν άρρωστος. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την έκρηξη δημοσιότητας τη δεκαετία του ’90, κρυβόμουν σπίτι μου και το ‘χα ρίξει στα ντόνατς».