Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’- Γ’ Εθνικής Κατηγορίας υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΟΠΑΠ Σωτήρη Σπανίδη.

Οι ομάδες με δυσκολία συγκεντρώνουν τα χρήματα για τα ταξίδια τους, τα παιχνίδια καθυστερούν να αρχίσουν λόγω της δυσκολίας καταβολής των εξόδων διαιτησίας και το κυριότερο, οι ποδοσφαιριστές είναι ανασφάλιστοι. Τα έσοδα είναι περιορισμένα πλέον και οι εποχές που οι πρόεδροι είχαν την άνεση να καλύπτουν τα ανοίγματα έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, παρά μόνο η αποχή από τις υποχρεώσεις και ο μη ορισμός αγώνων μετά τις 13 Φεβρουαρίου.
 
Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’- Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα, όπως αναστείλει τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2 από τις 13.02.2012, εξαιτίας των οικονομικών αδιεξόδων και της αδυναμίας ανταπόκρισης στις στοιχειώδεις λειτουργικές δαπάνες, που έχουν περιέλθει οι ΠΑΕ και η διοργανώτρια, δεδομένης της μη εισροής εσόδων από οποιαδήποτε πηγή, από τα τέλη Μαΐου 2011 έως και σήμερα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από