Με πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, την παράμετρο τύχη υπέρ της στο δεύτερο 45λεπτο και τον Σέρεμετ σε απόλυτη ετοιμότητα η Δόξα Δράμας πέτυχε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι Μαυραετοί νίκησαν 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης. Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Ουέλιγκτον με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή στο 7′.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κράτησαν τον Αστέρα μακριά από την περιοχή τους και απείλησαν, χτυπώντας στον αιφνιδιασμό.

«Το σκορ θα μπορούσε να είναι 3-0.

Παίξαμε το καλύτερο ημίχρονό μας φέτος» είπε ο Μάκης Κατσαβάκης, σχολιάζοντας την εικόνα του πρώτου μισού του αγώνα. Οι αλλαγές του Τσιώλη (Σολάκης, Αλβαρες, στο 46′) άλλαξαν την εικόνα του αγώνα, σε συνδυασμό με την ένταση του ανέμου.

Ο Αστέρας κυριάρχησε, έκανε ευκαιρίες, αλλά ο Σέρεμετ ύψωσε αδιαπέραστο τείχος.

«Δόξα τω Θεώ, το ματς τέλειωσε με 1-0. Βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα ο τερματοφύλακάς μας», πρόσθεσε ανακουφισμένος ο προπονητής της Δόξας.

Ο Τσιώλης είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε στο ματς. Στο δεύτερο λειτούργησαν όλα ώστε να μη σκοράρουμε».

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ, Γελαδάρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Αραβίδης, Λίμα, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι, Ουέλινγκτον (86′ Κυβελίδης), Σοϊλέδης (90’+ Ρούτσης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χακόμπο, Τσαμπούρης, Φορμίκα (68′ Φρανκού), Μπαρτολίνι, Πουλίντο, Πιπίνης, Χουανίτο (46′ Σολάκης), Ράγιος, Ουσέρο, Εγκον (46′ Αλβαρες), Περόνε.