Ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει πετύχει πολλά στα τεσσεράμισι χρόνια που είναι πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως αυτό που δεν έχει καταφέρει και του λείπει πραγματικά είναι η κατάκτηση ενός τίτλου.

Σήμερα στις 17.00 ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία, στον νοκ άουτ αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου αφού αν περάσει τον Ατρόμητο στα ημιτελικά θα βρει μπροστά του έναν θεωρητικά εύκολο αντίπαλο, δεδομένου ότι θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα.

Ο Λάσλο Μπόλονι γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η σημερινή αναμέτρηση στην Τούμπα και για τον λόγο αυτό στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο για το Πρωτάθλημα της Super League ξεκούρασε τους Τσιρίλο και Γκαρσία. Και οι δυο τους επιστρέφουν στην 11άδα στη σημερινή αναμέτρηση, όπου ο Ρουμάνος τεχνικός δεν ετοιμάζει εκπλήξεις.

Προτιμά να ακολουθήσει την πεπατημένη προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Στη χθεσινή προπόνηση, η οποία έγινε παρουσία του Θόδωρου Ζαγοράκη, ο Λάσλο Μπόλονι πραγματοποίησε πρόβα 11άδας.

Στην άμυνα, επιστρέφει στο κέντρο ο Τσιρίλο πλάι στον Μαλεζά, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Λίνο και Ετο.

Ο Γκαρσία επιστρέφει στο κέντρο ενώ όσον αφορά τον παρτενέρ του, για τον οποίο υπήρχαν διάφορες σκέψεις, τελικά επιλέχθηκε ο Λαζάρ, με τον Φωτάκη να παίζει μπροστά τους και τον Ιβιτς να μένει στον πάγκο.

Στα αριστερά της επίθεσης θα παίξει ο Ρομπέρ που αρχίζει σιγά σιγά να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Μπόλονι, ενώ στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης που διάγει περίοδο μεγάλης φόρμας.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, οποιαδήποτε εξέλιξη αναμένεται να προκύψει από την Πέμπτη και μετά.