Με τον Πάντελιτς σε θέση οδηγού, λοιπόν, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανιωνίου. Το τελικό 4-0 δείχνει άνετη επικράτηση για τους γηπεδούχους, ωστόσο η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική με τον Πανιώνιο να παλεύει για κάτι καλό μέχρι το 60′.

Στο 11′ ο Πάντελιτς με χτύπημα φάουλ έκανε το 1-0 και το 2-0 ήρθε στο 65′ ξανά από τον Πάντελιτς, αυτή τη φορά με πλασέ.

Στο 78′ έγινε το 3-0 με κεφαλιά του Ντιόγκο και στο 88′ ο Αμπντούν έφυγε μόνος απέναντι στον Μιχαηλίδη, δυνατό σουτ και 4-0.

Να τονιστεί ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα οι φίλοι του Ολυμπιακού αποδοκίμαζαν ορισμένους ποδοσφαιριστές, ενώ τα άκουσε και ο Βαλβέρδε.

Ο διαιητής Αρετόπουλος ελέγχεται για τη φάση του 7′, όταν αγνόησε το αντικανονικό μαρκάρισμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Κούτσι μέσα στην περιοχή. Επρόκειτο για περίπτωση πέναλτι.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Μακούν, Ορμπάιθ, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Φουστέρ(60′ Ντιόγκο), Πάντελιτς(81′ Λυκογιάννης).

Πανιώνιος: Μιχαηλίδης, Αυλωνίτης, Ομο, Κουλουχέρης(68′ Μενδρινός), Κούρντι, Σιόβας, Ρόκας, Σάμαρης(84′ Αναστασόπουλος), Οκόγιε, Κούτσι, Σκέμπρι(75′ Ρόβας).