Τον Κώστα Μενδρινό και τον Εμάνουελ Οκόγιε συμπεριέλαβε ο Ακης Μάντζιος στην αποστολή του Πανιωνίου για το αποψινό (20.00, OTEsport TV) παιχνίδι (νοκ άουτ) Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο τεχνικός των Κυανέρυθρων μπορεί να υπολογίζει στον Μενδρινό (χθες εκδόθηκε το δελτίο του), ενώ περιμένει με αγωνία την έκδοση του δελτίου του Οκόγιε από την ΕΠΟ μέχρι το μεσημέρι, προκειμένου να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Ο Μάντζιος εφιστά την προσοχή των παικτών του στις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν απόψε στο Φάληρο, αλλά συγχρόνως δεν παραλείπει να τονίζει πως «από τη στιγμή που αποκλείσαμε τον Παναθηναϊκό δεν είμαστε χαμένοι από χέρι κόντρα στον Ολυμπιακό».

Στη 19άδα έχουν περιληφθεί οι: Σιδεράκης, Μιχαηλίδης, Αυλωνίτης, Ομο, Κουλουχέρης, Κούρος, Σιόβας, Κούρντι, Ρόκας, Ρόβας, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Κούτσι, Σταυροθανασόπουλος, Σκέμπρι, Οκόγιε.

n Στη Νέα Σμύρνη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Σιόβας. Ο ταλαντούχος αμυντικός δοκιμάστηκε στην Γκενκ, αλλά δεν έπεισε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και επέστρεψε στον Πανιώνιο.