Αν και πριν από ένα 10ήμερο όλα έδειχναν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ Πολιτείας και ΕΠΟ στο θέμα των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το θέμα να γίνεται αντικείμενο σκληρής κόντρας.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος βάλλεται τις τελευταίες ημέρες από παντού και ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό, αναζητά σανίδα σωτηρίας προκειμένου να παραμείνει στο τιμόνι της Ομοσπονδίας. Αφού αποτελεί πλέον κοινό μυστικό πως εξυφαίνεται σχέδιο ανατροπής του στις εκλογές που θα γίνουν μέσα στη χρονιά.

Χθες, λοιπόν, ο κ. Πιλάβιος έστειλε σαφές μήνυμα στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή με αφορμή τη σημερινή τελευταία συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής του νέου αθλητικού νομοσχεδίου.

«Η ΕΕΑ δεν μπορεί να επιβάλει καμία τιμωρία σε ΠΑΕ. Αυτό είναι δουλειά της Ομοσπονδίας» είπε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος φαίνεται να επιχειρεί να διασκεδάσει τις εναντίον του επιθέσεις (πολλές από τις οποίες γίνονται υπογείως) από την πλευρά του Ολυμπιακού, την οποία θέλει να ικανοποιήσει.

Σε αυτήν την τακτική η καρατόμηση του Βασσάρα, αλλά και η αντιπαράθεση με την Πολιτεία με την επίκληση του μπαμπούλα της ΦΙΦΑ.