Χθες υπήρξαν και καλά νέα αφού αίσιο τέλος είχαν για την Ενωση οι υποθέσεις των Λεονάρντο, Καράμπελα, Λαγού που συνεχίζουν στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Νωρίτερα, πριν από την προπόνηση, στα αποδυτήρια της ΑΕΚ οι ποδοσφαιριστές τα έβαλαν με τον Βασίλη Δημητριάδη κατηγορώντας τον για διγλωσσία και διασπορά ψευδών ειδήσεων προς τα έξω καθώς τον θεωρούν υπεύθυνο για το αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια. Μάλιστα, κάποιοι του είπαν ότι ενώ έβγαζε προς τα έξω ότι δεν υπάρχει θέμα προσφυγών, η πραγματικότητα ήταν άλλη και αυτή φάνηκε αφού κατατέθηκαν δύο. Το θέμα σίγουρα δεν θα σταματήσει εδώ και θα υπάρξει συνέχεια, αφού οι ποδοσφαιριστές είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι.

Χθες εξάλλου υπήρξε η πληροφορία ότι η Εβερτον κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Κώστα Μανωλά, αλλά, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος του παίκτη, το χαρτί που παρουσιάστηκε ήταν εντελώς προχειρογραμμένο με στιλό(!) και δεν τους έπεισε.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ποσό που δίνει η αγγλική ομάδα στην ΑΕΚ είναι κοντά στα 500.000 ευρώ, αλλά υπάρχει χαώδης διαφορά με τις αποδοχές που επιθυμεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Επειτα από πολύωρες συζητήσεις των Σταύρου Αδαμίδη, Βασίλη Δημητριάδη με τους εκπροσώπους των Λεονάρντο και Καράμπελα, αλλά και τους ίδιους τους παίκτες, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Η πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών πήρε τις εγγυήσεις που ζητούσε και οι δύο δέχτηκαν να αποσύρουν τις προσφυγές τους. Επίσημη ενημέρωση για το ποιες είναι αυτές οι εγγυήσεις δεν υπήρξε, πάντως και οι δύο ποδοσφαιριστές φάνηκαν ικανοποιημένοι. Αλλωστε προπονήθηκαν χθες κανονικά, πριν συζητήσουν με τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο Καράμπελας μάλιστα έβγαλε δήλωση στο επίσημο σάιτ της ομάδας, τονίζοντας ότι έκανε προσφυγή για να εξασφαλίσει τα χρήματά του, ότι δεν ήθελε να προσβάλει τους συμπαίκτες του, τον κόσμο και τον προπονητή και ότι τελικά θα την αποσύρει αφού πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε.

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει και ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος πείστηκε από τα επιχειρήματα του προέδρου της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τον Κάλα, που εκδήλωσε την επιθυμία να πάει στη Σαραγόσα του Χιμένεθ, η ΑΕΚ δεν δείχνει διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει, αφού είναι από τους παίκτες που έχουν πληρωθεί και δεν μπορεί να καταθέσει προσφυγή.

Παρά τις έντονες χθεσινές φήμες και δημοσιεύματα σε σάιτ ότι οι Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς απάντησαν θετικά στην πρόσκληση Τροχανά, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ο κ. Παππάς δεν έχει απαντήσει ποτέ θετικά, βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν γνωρίζει ακόμα αν θα έχει επιστρέψει την Κυριακή, αλλά το σκέφτεται τι θα κάνει.

Η «ΟΜΑΔΑ» επικοινώνησε με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο οποίος είπε ότι έχει ενημερωθεί, δεν το έχει σκεφτεί ακόμα και θα απαντήσει σε δυο-τρεις ημέρες.