Με γκολ του Νίκου Κοκολοδημητράκη (7» πριν το τέλος) η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Δούκα στο φινάλε του πρώτου γύρου της Α1 χάντμπολ των ανδρών. Πρωταθλητής χειμώνα ο Διομήδης Αργους, ενώ στη Νίκαια ο 19χρονος ανιψιός του προπονητή των γηπεδούχων Τάκη Μελετάκου, ο Γιώργος, με επτά γκολ έδωσε μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής: ΑΕΚ-Δούκας 20-19, Αρης Νικαίας-ΧΑΝΘ 25-23, Αερωπός Εδεσσας – Κύδων Χανίων 42-21, ΠΑΟΚ – Φίλιππος Βέροιας 31-31, Διομήδης Αργους-Κιλκίς 34-24.

Στη βαθμολογία (σε 10 αγ.) προηγείται ο Διομήδης Αργους με το απόλυτο των βαθμών (20) και ακολουθεί η ΑΕΚ με 18 και ο ΠΑΟΚ με 13.

ΣΤΙΒΟΣ: Ισοφάρισε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο με 5,72 μ. ο Κώστας Φιλιππίδης στο διεθνές μίτινγκ της Λυών στη Γαλλία. Ο έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ με αυτό το άλμα κατέλαβε και την πρώτη θέση στο διεθνές μίτινγκ και το επόμενο ραντεβού του είναι πλέον στο Κότμπους της Γερμανίας.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ. Σκέψεις για… μετακόμιση της ολυμπιακής προετοιμασίας σε άλλη πόλη υπάρχουν στην ΕΚΟΦΝΣ λόγω του υψηλού κόστους χρήσης του ολυμπιακού κωπηλατοδρομίου του Σχινιά.