Η ήττα από τη Skoda Ξάνθη στα Παγάδια με 1-0 εξαγρίωσε περίπου 15 οπαδούς των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο στα Σπάτα. Οι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας περίμεναν τους ποδοσφαιριστές και όταν βγήκαν στην αίθουσα του αεροδρομίου τους έλουσαν με κοσμητικά επίθετα. Τα περισσότερα πυρά δέχτηκαν οι ξένοι Μαρκάνο, Αμπτούν, Μακούν και Κοστάντσο.

Αντίθετα επιδοκιμάστηκαν οι Μανιάτης, Μέγερι. «Μπράβο Γιάννη. Τα δίνεις όλα. Τέτοιους παίκτες θέλουμε στον Ολυμπιακό», έλεγαν στον Μανιάτη οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε έντονη λογομαχία με οπαδό του Παναθηναϊκού. Τελικά οι Ερυθρόλευκοι αποχώρησαν με σκυμμένα τα κεφάλια από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Πάντως στον Ολυμπιακό φωνάζουν για αλλοίωση του πρωταθλήματος αφού μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια οι Ερυθρόλευκοι τα έβαλαν με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τον διαιτητή Πέτρο Κωνσταντινέα.

«Μιλάμε ξεκάθαρα για αλλοίωση αποτελέσματος και πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται καμία άλλη πιστοποίηση ότι ο Πιλάβιος και η ΚΕΔ δεν επιθυμούν να παιχτεί το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις», έλεγαν χθες συνεργάτες του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσθέτοντας: «Για μία ακόμη φορά ο Κωνσταντινέας εγκλημάτησε, όπως και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το να ζητήσει ο Ολυμπιακός τον αποκεφαλισμό του είναι αυτονόητο, αλλά δεν αρκεί κιόλας. Εδώ έχουμε μια μεθοδευμένη πολεμική εναντίον του Ολυμπιακού για να του κλέψουν το πρωτάθλημα. Προφανώς, ο Πιλάβιος, η ΚΕΔ, και οι συν αυτώ δεν θέλουν την ύπαρξη σοβαρών επενδυτών στο ποδόσφαιρο, αλλά ομάδες που θα περιμένουν να τους σώσει ο Αλαντίν».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε: «Ο Ολυμπιακός όπως έχει μάθει να κερδίζει τα πάντα, έτσι έχει μάθει και να χάνει. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, που δεν φταίει σε τίποτα για το έγκλημα κατά του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν το έβδομο συνεχόμενο έγκλημα της διαιτησίας εις βάρος της ομάδας μας. Για όλα φταίει ο Πιλάβιος, και η ΚΕΔ, που θέλει να δώσει το πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους».

Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν κατηγορηματικός: «Ηταν καταφανέστατη περίπτωση πέναλτι. Ο αντίπαλός μου με τράβηξε μέσα στην περιοχή».

Φραστικό επεισόδιο δημιουργήθηκε μεταξύ του Αριελ Ιμπαγάσα και του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τη λήξη του αγώνα. Ο προπονητής της Ξάνθης κατευθύνθηκε προς τον Βαλβέρδε για να τον χαιρετήσει, όμως ο Ιμπαγάσα του μίλησε με έντονο ύφος. Παρενέβη ο συνεργάτης του Ουζουνίδη, Σάββας Καρυπίδης και με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων δεν δόθηκε συνέχεια.