Ο Παναγιώτης Λαγός δεν έβγαλε σωστή μπαλιά στο 73′ στον Σιαλμά, ο οποίος θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι, και στην επόμενη φάση (74′) ο Κουτσιανικούλης γύρισε την μπάλα στον Κατσικοκέρη, ο οποίος ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή γράφοντας το τελικό 1-1 στον αγώνα Εργοτέλη-ΑΕΚ.

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή ο Κωστένογλου κράτησε στη βασική ενδεκάδα της Ενωσης μόνο τρεις παίκτες από το ματς με τη SKODA Ξάνθη, ενώ αρκετές αλλαγές είχε και ο Εργοτέλης. Το πρώτο μέρος έγιναν πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου και δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο, ενώ στην επανάληψη το θέαμα ήταν σαφώς καλύτερο. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή στο 49′ έπειτα από λάθος απόκρουση του Τζανακάκη, έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ (0-1). Στο 73′ ο Κυριακίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Καλή ήταν η διαιτησία του Αρετόπουλου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Μπέτο (60′ Κατσικοκέρης), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (84′ Χαντί), Τζανακάκης (77′ Γιαλούσης), Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης, Ολίσε.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κλωναρίδης (70′ Καφές), Δέλλας, Λαγός, Αργυρίου, Σιαλμάς, Μπουγαΐδης (43′ λ.τ. Κοντοές), Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Χόσε Κάρλος (46′ Γκερέιρο), Ρίκκα.