Η Γιουβέντους αναδείχτηκε πρωταθλήτρια χειμώνα στην Ιταλία, ενώ το πρόσωπο της αγωνιστικής είναι ο Τότι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Τσεζένα (5-1) και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα μιας ομάδας!

Ο Τότι, λοιπόν, έφτασε τα 211 γκολ και ξεπέρασε τον Σουηδό Γκούναρ Νόρνταλ, ο οποίος στην περίοδο 1949-56 είχε σημειώσει 210 γκολ για τη Μίλαν! «Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όσο είμαι δυνατός και σε καλή κατάσταση», είπε ο 35χρονος άσος. «Αν η ομάδα συνεχίσει έτσι, θα έχουμε καλύτερη πορεία. Το διασκεδάζουμε και το παιχνίδι μας αρέσει στον κόσμο».

Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 στο Μπέργκαμο την Αταλάντα, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια χειμώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για τον προπονητή της Αντόνιο Κόντε. «Ο τίτλος αυτός δεν λέει τίποτα. Ωστόσο οι παίκτες μου έχουν έως τώρα ξεπεράσει όλα τα εμπόδια. Είμαστε αήττητοι και έχουμε φτάσει στο σημείο να αρχίζουμε όλα τα ματς ως φαβορί», είπε.

Η Μίλαν νίκησε εκτός έδρας 3-0 τη Νοβάρα με δύο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς) και ο προπονητής της Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε ότι φαβορί για τον τίτλο είναι η ομάδα του και η Γιουβέντους.

Η Ιντερ πέτυχε έβδομη συνεχόμενη νίκη και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή με τους Μιλίτο και Παντσίνι και νίκησε 2-1 τη Λάτσιο που είχε προηγηθεί με τον Ρόκι.

Να σημειώσουμε ότι το ματς Κάλιαρι – Φιορεντίνα καθυστέρησε να αρχίσει επειδή οι ομάδες δεν μπορούσαν να φτάσουν στο γήπεδο εξαιτίας πορείας απεργών εργοστασίου αλουμινίου.

Στα άλλα ματς: Μπολόνια – Πάρμα 0-0, Κάλιαρι – Φιορεντίνα 0-0,

Λέτσε – Κίεβο 2-2, Παλέρμο – Τζένοα 5-3, Σιένα – Νάπολι 1-1, Ουντινέζε – Κατάνια 2-1.

Βαθμολογία (19 αγ.): Γιουβέντους 41, Μίλαν 40, Ουντινέζε 38, Ιντερ 35, Λάτσιο 33, Ρόμα 30.