Νίκη που τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση να παίζει με την πλάτη στον τοίχο πέτυχε το Σάββατο ο Αστέρας Τρίπολης εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), με τον γερόλυκο Σολάκη να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις.

Στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα επικρατεί αναβρασμός για τη διαιτησία του Στυλιάρα. Μάλιστα σε ανακοίνωσή τους οι Ηπειρώτες αναφέρουν: «Κάποιοι γνωστοί – άγνωστοι έχουν βγάλει τα στυλιάρια κατά την ηπειρώτικη έκφραση και σπάνε τα κεφάλια όσων έχουν προγραφεί. Το δικό μας σίγουρα… Να περιμένετε σύντομα να ξεσηκωθούν και οι πέτρες στα Γιάννινα».

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 3′ με τον Ράγιος. Για τον ΠΑΣ ισοφάρισε ο Μπεσέρα στο 35′, ενώ το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ηλίας Σολάκης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

«Πλέον δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Τώρα μπορούμε ψύχραιμα να διαβάσουμε τα επόμενα ματς», είπε ο Τσιώλης.

Ο Αναστασιάδης έλεγε στον 4ο διαιτητή πως το γκολ του Αστέρα ήταν οφσάιντ, καθώς επίσης ότι ο Στυλιάρας δεν έδωσε δύο πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ. Και στο τέλος δήλωσε με αρκετή δόση ειρωνίας: «Πρέπει να αρχίζει να κερδίζει και τους διαιτητές ο ΠΑΣ».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Ουσέρο, Χούλι (58′ Μπακασέτας), Φορμίκα (46′ Σολάκης), Ράγιος, Περόνε (69′ Εγκον).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Πάντος, Βάντερσον (33′ Μπακαγιόκο), Πατσατζόγλου, Ντάσιος, Ζαραδούκας (74′ Μιχαήλ), Λίλα, Σκούφαλης, Μπεσέρα, Γεωργίου, Βίλα (68′ Τζάνης).