Παρών όχι μόνο με την επιστολή του για οικονομική βοήθεια ο Ανδρέας Βγενόπουλος, αλλά και με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ, την ίδια ώρα που ο Βλάσης Τσάκας έκανε την επανεμφάνισή του υπογράφοντας mail με το όνομά του και τη φράση «Εκ μέρους των υποψηφίων επενδυτών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός». Ο «Βγενό» αποχωρώντας από το γήπεδο είπε μόνο: «Δεν βλέπετε, βοηθάμε», ενώ λίγο πριν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του είχε δώσει συγχαρητήρια για την πρόθεσή του – με κάποιους όρους – να βοηθήσει την ομάδα, η οποία έχει απλήρωτους παίκτες.

Στο μεταξύ, ο Βλάσης Τσάκας υποστηρίζει ότι το επόμενο 48ωρο θα μπουν τα 15 εκατ. ευρώ από τους σαουδάραβες επενδυτές, ενώ υποστήριξε ότι τα τελευταία εμπόδια που πήγαν να μπουν στη Βουλή ξεπεράστηκαν! «Τέρμα στα μπραβιλίκια και τις ψευτομαγκιές. Το παιχνίδι θα παίζεται στις άσπρες γραμμές, πουθενά αλλού», είναι το μήνυμά του. Για τον Ολυμπιακό ανέφερε ακόμη: «Κύριοι, εφεξής όταν θα αναφέρεστε στην ομάδα μας και στη νέα ιδιοκτησία θα πρέπει να πλένετε τα στόματά σας. Η γραφικότητα του κάθε συνταξιούχου που νομίζει ότι ακόμα είναι στην εποχή Κόκκαλη και παράγκας, όσο και να θέλεις να τη δεις με επιείκεια, καταντά τραγελαφική».

OI ANΥΠΑΡΚΤΟΙ

Την απάντησή του στον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος τόνισε πως «η ΚΕΔ θέλει να δώσει το πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους», έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας υπογραμμίζοντας: «Προσέξτε μη σας το πάρουν οι ανύπαρκτοι»!

n Διάστρεμμα (ελαφρύ) έχει ο Κατσουράνης.