Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη:

«Για μια ακόμη φορά , χθες, γίναμε αυτόπτες μάρτυρες μιας μεγάλης αδικίας σε βάρος του Ολυμπιακού. Μιας αδικίας που αλλοίωσε το αποτέλεσμα , αλλοίωξε (ξανά) τον βαθμολογικό πίνακα και πλήγωσε το ποδόσφαιρο στο σύνολό του. Για μια ακόμη φορά ζήσαμε την εχθρότητα ενός συστήματος που από το καλοκαίρι πολεμά με λύσσα τον Ολυμπιακό. Θέλω να ξεκαθαρίσω σε όλους τους τόνους ότι: ο Ολυμπιακός ενωμένος σαν γροθιά, με ασπίδα τον κόσμο του, συνεχίζει τη διεκδίκηση και των τριών στόχων του. Και όλοι πιστεύουμε ότι η ομάδα μας μπορεί να το καταφέρει! Οσο δυνατά και αν είναι τα χτυπήματα των εχθρών μας και των υπηρετών τους, εμείς θα είμαστε πιο δυνατοί. Το μέτωπο που έχουμε απέναντί μας είναι πλέον ορατό και η οργή του κόσμου μας μεγάλη. Στηρίζουμε τον προπονητή και τους παίκτες μας, θα ενισχύσουμε άμεσα την ομάδα, θα γεμίσουμε το γήπεδό μας και όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, ειρηνικά και μαζικά, θα δώσουμε μάχες για ισονομία σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα του πρωταθλήματος. Και στο τέλος του δρόμου, θα φτάσουμε στους τίτλους που μας αξίζουν, γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα.

Επαναλαμβάνω όμως σε όλους τους οπαδούς μας και σε κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά: είμαι εδώ και θα είμαι για πάρα πολλά χρόνια ακόμη. Ξέρετε ότι λατρεύω τον Ολυμπιακό μας και το ποδόσφαιρο από μικρό παιδί. Δεν είμαι εκπρόσωπος, ούτε υπάλληλος , ούτε εκφραστής της απαξίωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, ούτε θα καταστώ ποτέ «ανενεργός» και «αμέτοχος» σε οποιαδήποτε μεγάλη δυσκολία ή πρόβλημα.

Και όποιος τολμήσει να αδικήσει τον Ολυμπιακό και την προσπάθειά μας για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο θα με βρίσκει πάντα απέναντί του.

Ξέρω τι χρειάζεται και θα το πράξω άμεσα...Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, αποφασισμένοι για τη μεγάλη νίκη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από