Σε ένα χορταστικό όσον αφορά τις φάσεις παιχνίδι ο Παναιτωλικός και η Κέρκυρα ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Αγρίνιο. Ο Αναστασόπουλος αναδείχθηκε σε ήρωα της αναμέτρησης όσον αφορά την Κέρκυρα, αφού ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κλήθηκε σε πολλές φάσεις να σώσει την εστία του και στη δική του απόδοση οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό ο βαθμός της ισοπαλίας που πήραν οι φιλοξενούμενοι.

Το σκορ άνοιξε ο Παναιτωλικός στο 6′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καμαρά. Το κέρδισε ο Σιόντης ο οποίος ανατράπηκε από τον Βέντσελ μέσα στην περιοχή. Η ισοφάριση ήρθε στο 27′ με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γραμμόζη.

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Μπάμπης Τεννές: «Οπως στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, έτσι και σήμερα έγιναν ορισμένα διαιτητικά λάθη εις βάρος μας. Στην Τρίπολη ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ μας, και σήμερα το γκολ που πετύχαμε στις καθυστερήσεις, όπως μου είπαν, ήταν κανονικό. Από κει και πέρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά και τους έδωσα συγχαρητήρια» δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού. Ενώ ο Χάβι Γκράθια είπε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας. Είναι θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Παναιτωλικού. Εγινε ένα καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε την κατοχή της μπάλας, μα πάνω απ’ όλα σε πολύ καλή ημέρα τον Αναστασόπουλο».

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Μητρόπουλος, Βέντσελ, Μαρτίν.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου), βαθμοί 7 με άριστα το 10.

Παναιτωλικός: Μπλάζιτς, Κούσας, Μουμίν, Μπουμάλ (60′ Μπελεβώνης), Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης (46′ Πασάς), Σιόντης (87′ Αναστασιάδης), Αντι, Καμαρά.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζη, Καλαντζής (80′ Τσίγκας), Αγρίτης (88′ Γιάντσης), Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Γκουστάβο, Μαρτίν, Ιωάννου (61′ Μπάρκογλου).