Χωρίζουν οι δρόμοι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο. Οι κακές σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τον Aγγελο Αναστασιάδη αλλά και οι οικονομικές οφειλές είναι οι λόγοι για τους οποίους όπως φαίνεται θα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Μπακαγιόκο σκεφτόταν να κάνει προσφυγή, αλλά σε συζητήσεις που είχε με τους διοικούντες φαίνεται ότι βρέθηκε η χρυσή τομή. Ετσι, αφού του δοθούν κάποια χρήματα θα αποχωρήσει με τον όρο να μείνει ελεύθερος και να διαλέξει την ομάδα της αρεσκείας του για τη συνέχεια της καριέρας του.

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι ο παίκτης έχει ήδη βρει την επόμενη ομάδα του και έτσι θα πάρει τα χρήματα που θα διεκδικούσε με την προσφυγή. Ο αντικαταστάτης του θα είναι παίκτης που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας και ήδη έχουν γίνει οι σχετικές επαφές.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Χρήστος Πατσατζόγλου συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή στον αγώνα εναντίον της Δόξας Δράμας στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ ο Μπρεσέρα στον αγώνα κατά του Παναιτωλικού την επόμενη Κυριακή.

n Στον χθεσινό αγώνα της Football League 2, ο Τηλυκράτης Λευκάδας επικράτησε εκτός έδρας στο Καυτανζόγλειο της ΑΕ Ποντίων – Ηρακλής με 2-0. Τα γκολ σημείωσαν οι 24′ Αλμπάνης και 90′ Θανέλας.