Κολλάει ο σπασμένος καθρέφτης; Στη Ρεάλ Μαδρίτης αποφεύγουν να απαντήσουν, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν να τον κολλήσουν λέγοντας δεξιά και αριστερά πως «δεν είδα και δεν άκουσα τίποτα».

Μετά τη μετωπική σύγκρουση του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Σέρχιο Ράμος και την περίφημη πλέον ατάκα του τελευταίου προς τον προπονητή του, «εσύ δεν έχεις φορέσει κοντό παντελονάκι για να ξέρεις απ’ αυτά», οι Μερένγκες μαζεύουν τα κομμάτια τους ενόψει του αυριανού clasico στο Καμπ Νου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

«Οποιος λέει πως τα αποδυτήρια είναι χωρισμένα ή υπάρχει ρήξη ψεύδεται», έγραψε ο Σέρχιο Ράμος στο twitter, αλλά κανείς δεν ορκίζεται ότι δεν μεγάλωσε η μύτη του…

Ο Αλβάρο Αρμπελόα που ανήκει στο μέτωπο Ράμος έσπευσε επίσης να υπερασπιστεί τον Μουρίνιο, δηλώνοντας πως τον στηρίζει πλήρως και πως δεν έπρεπε να αποδοκιμαστεί εκείνος αλλά οι παίκτες. Επίσης χαρακτήρισε πολύ καλή την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, ίσως γιατί δεν είδε το δολοφονικό βλέμμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Τσάμπι Αλόνσο όταν ο τελευταίος του έκανε παρατηρήσεις επειδή διαμαρτυρόταν ο Πορτογάλος στον διαιτητή.