Ο Καστίγιο , λοιπόν, ήταν ο πλέον επικίνδυνος επιθετικός του Αρη στην αναμέτρηση με τη Δόξνα Δράμας. Η ομάδα του Κατσαβάκη, ναι μεν προηγήθηκε στο σκορ, αλλά ηττήθηκε για μια ακόμη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο Μασάδο ελπίζει πως θα βελτιώσει τα πράγματα στον Αρη.

Στο 19′ ο Βελλίδης έστειλε χωρίς να το θέλει τη μπάλα στον Παπαδόπουλο και έγινε το 1-0 για τη Δόξα. Αμέσως μετά, στο 21′, ο Αρης ισοφάρισε με κεφαλιά του Ακόστα ύστερα από σέντρα του Καζναφέρη. Το 1-2 έγινε με τον Καστίγιο στο 31′ και στο 86′, πάλι ο Καστίγιο σημείωσε γκολ για το 1-3.

Διαιτητής:Κάκος.

Κίτρινες: Ντίκο, Τριποτσέρης.

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Μπριλλάκης, Βάντερσον, Λίμα, Σικαλιάς(79′ Αμπουμπακάρι), Παπαδόπουλος, Ψυχογιός(46′ Αραβίδης), Σοϊλέδης, Ουέλινγκτον(69′ Ρούτσης).

Αρης: Βελλίδης, Νέτο(90′ Κατίδης), Μίσελ, Φατί, Ντίκο, Καστίγιο(90′ Τριανταφυλλάκος), Καζναφέρης, Καπετάνος, Σανκαρέ, Ακόστα, Ούμπιντες(69′ Τόχα).

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Πολύτιμο βαθμό πήρε η Κέρκυρα με το 1-1 στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό.

Μόλις στο 5′ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι που χτύπησε ο Καμαρά. Η παράβαση καταλογίστηκε σε ανατροπή του Σιόντη από τον Βέντσελ.

Στο 27′ ο Γραμμόζης από το σημείο του κόρνερ (!) έκανε το 1-1, σε γκολ που μεγάλη ήταν η ευθύνη του γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Μπλάζιτς.

Και στο 90′ ο Αναστασιάδης πέτυχε γκολ, αλλά ήταν οφ-σάιντ και δεν μέτρησε.

Διαιτητής: Κουκουλάκης.

Κίτρινες: Μαρτίν, Καραμαλίκης, Μητρόπουλος.

Παναιτωλικός: Μπλάζιτς, Κούσας, Μουμίν, Μπουμάλ(60 ‘ Μπελεβώνης), Ντολεζάι, Παλαιολόγος, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης(46′ Πασάς), Σιόντης(87’ Αναστασιάδης), Αντι, Καμαρά.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Αγρίτης(88′ Γιάντσης), Καλαντζής(80′ Τσίγκας), Οσμάν, Μαϊστόροβιτς, Μαρτίν, Γκουστάβο, Ιωάννου(61′ Μπάρκογλου).