Το εντυπωσιακό για την Μπαρτσελόνα είναι ότι στα τελευταία επτά ματς στη Μαδρίτη είναι αήττητη! Η Ρεάλ προηγήθηκε στο 11′ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά έως εκεί!

Στη συνέχεια, η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον έλεγχο του ματς, είχε δοκάρι με τον Σάντσες (16′ ), αλλά και άλλες φάσεις για γκολ, και τελικά, ισοφάρισε στο 48′ με κεφαλιά του Πουγιόλ ύστερα από εκτέλεση κόρννερ του Τσάβι. Στο 54′ η Μπαρτσελόνα είχε και δευτερο δοκάρι σε σουτ του Ινιέστα, ενώ τρία λεπτά αργότερα, είχε φάση και η Ρεάλ, με κεφαλιά του Μπενζεμά επίσης στο δοκάρι.

Στο 68′ ο Πέπε, πάτησε το χέρι του Μέσι, αλλά γλύτωσε την κόκκινη κάρτα (είχε από το πρώτο μέρος δεχτεί την πρώτη κίτρινη). Στο 78′ έγινε η ανατροπή με το γκολ του Αμπιντάλ, ύστερα από πάσα του Μέσι.

Ρεάλ: Κασίγιας, Αλτιντόπ, Σέρχιο Ράμος, Καρβάλιο, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Πέπε (80′ Γκρανέρο), Λασανά Ντιαρά (66′ Οζίλ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ιγκουαΐν (66′ Καγεχόν).

ίΜπαρτσελόνα: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ, Μπουσκέτς, Τσάβι (86′ Αλκάνταρα), Ινιέστα, Φάμπρεγκας (87′ Κουένκα), Αλέξις Σάντσες (81′ Αντριάνο), Μέσι.

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-2 (highlights)

Real Madrid VS Barcelona 1-2 18.01… από iNfRaS0NiC