Ο 32χρονος διεθνής αμυντικός χαφ κράτησε ζωντανό το όνειρο του Παναθηναϊκού για πρωτάθλημα, όχι μόνο με το γκολ λύτρωσης στο 88′ προχθές, αλλά και με τη… μετακόμισή του στα μετόπισθεν, όταν ο ΠΑΟ ξέμεινε από κεντρικούς αμυντικούς. Και με τον Πανιώνιο φέτος πέτυχε το δεύτερο γκολ. Συνολικά από το 2009 που ήρθε στον Παναθηναϊκό έχει πετύχει 17 γκολ (8+5+4 φέτος) έχει 13 ασίστ (4+6+3), ενώ εντός αγωνιστικού χώρου με την εμπειρία του παίζει τον ρόλο του… προπονητή. Τα… τρίποντα γκολ του Κατσουράνη στον ΠΑΟ 2009-10: ΠΑΟ – Skoda Ξάνθη 1-0 (39′), ΠΑΟ – Αρης 2-1 (83′), ΠΑΟ – ΠΑΟΚ 2-1 (23′) και (70′), 2011-12: Πανιώνιος – ΠΑΟ 1-2 (74′), ΠΑΟ – Δόξα Δράμας 1-0 (88′).

ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΔΥΟ

Στο μεταξύ, με δηλώσεις… ασπίδα προς τους Χοσέ Τοτσέ και Σεμπάστιαν Λέτο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στήριξε τους δύο ποδοσφαιριστές του που δεν πήγαν καλά εναντίον της Δόξας, ενώ εξήγησε γιατί ο ΠΑΟ, που βαθμολογικά είναι μόλις 1 βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό (οι Πράσινοι με 1 ματς λιγότερο όμως) διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα:

«Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που υπάρχουν όπως έλλειψη χρημάτων, μη πραγματοποίηση μεταγραφών, τραυματισμοί κ.ά. είμαστε εδώ που είμαστε. Αρα γιατί να μη διεκδικούμε το πρωτάθλημα;», τόνισε ο Φερέιρα στο Novasports. Τα ευχάριστα στην προπόνηση ήρθαν από τον Σαριέγκι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εξέτισε την ποινή του ο Σιμάο και επιστρέφει εναντίον του Ατρομήτου μεθαύριο.

Η «Ole» έγραψε ότι θα πουληθεί ο Σεμπάστιαν Λέτο αυτόν τον μήνα, λόγω ανάγκης, ωστόσο από τον ΠΑΟ διαψεύστηκε.

n Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της διέψευσε δημοσιεύματα ότι έχει δεχτεί πρόστιμο από το ΣΔΟΕ, καθώς ούτε καν έλεγχος δεν διενεργήθηκε στις 13 Ιανουαρίου. Υπογράμμισαν ότι η επίσκεψη αφορούσε κλιμάκιο του ΕΤΑΠ ΜΜΕ το οποίο έλαβε ό,τι ζητήθηκε.