Με χιονόπτωση ολοκλήρωσε η Ξάνθη την προετοιμασία για τη σημερινή αναμέτρηση του Κυπέλλου απέναντι στον Πανσερραϊκό. Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Βασιλακάκης και ο ασθενής Στάσιακ. Επίσης ο Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του Βάλλα και Ρικάρντο, οι οποίοι θα εκτίσουν ποινές σήμερα.

Οι παίκτες που ο προπονητής της Ξάνθης επέλεξε για την αποστολή: Βιβιανί, Μπέρτος, Μπεξαβανίδης, Κουριτίμπα, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Λέιτε, Πλατέλλας, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Τσουμάνης, Λυμπερόπουλος, Καζάκης, Ντάνι και Αλτιπαρμακόφσκι.

Οσον αφορά τους άλλους τιμωρημένους των Ακριτών, ο Μπέρτο θα εκτίσει την ποινή στο ματς με τον Ολυμπιακό και ο Μάνταλος με τον ΟΦΗ.

* Στο στρατόπεδο της Δόξας Δράμας, οι Γελαδάρης και Αμβρόσιος Παπαδόπουλος υπέγραψαν συμβόλαιο και συμμετέχουν στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κατσαβάκης επέλεξε επίσης τους Σέρεμετ, Θεοδωρόπουλο, Αμπουμπακάρι, Βέρτζο, Τριποτσέρη, Αραβίδη, Στεργιανό, Λεάντρο, Βάντερσον, Σικαλιά, Σοϊλέδη, Ρούτση, Ουέλιγκτον, Αγγελούδη, Μπριλάκη, Ψυχογιό και Κάπελ.

Οπως έγινε γνωστό, οι Μαυραετοί εξασφάλισαν συνεργασία με αθλητικό κέντρο στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

* Στην Κέρκυρα, ο Χάβι Γκράθια έδωσε δύο ημέρες ρεπό στους παίκτες του και άρχισε την ανάλυση της μέτριας εμφάνισης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Τα λάθη θα επισημανθούν με προβολή DVD στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας.

Την ίδια ώρα η Κέρκυρα εξετάζει την περίπτωση του 31χρονου αριστερού χαφ Ζεράλδο Μπόρδας.

Αλέξης Τσατσούλης