Τρία εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου αναζητούν κατόχους στους ισάριθμους αγώνες που διεξάγονται σήμερα, αύριο και την Πέμπτη. Κορυφαίο παιχνίδι το ντέρμπι των Δικεφάλων, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί αύριο την ΑΕΚ στην Τούμπα. Στην Ξάνθη, σήμερα, η Skoda υποδέχεται στα Πηγάδια τον Πανσερραϊκό στις 6 το απόγευμα. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί της συνάντησης, έχοντας μάλιστα υψηλό ηθικό μετά την ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Εμπόδιο για τη διεξαγωγή του ματς η χιονόπτωση αφού σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ οι καιρικές συνθήκες στο απογευματινό παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες.

Ο Πανσερραϊκός προέρχεται από κακή εμφάνιση και εντός έδρας ήττα από τον Θρασύβουλο. Ο Παύλος Δημητρίου θα έχει στη διάθεσή του τους Γουμάγια, Κουτζαβασίλη, Ασλανίδη, Γκούρτσα, Μουσικάκη, Παντελιάδη, Περπερίδη, Σαλαμαστράκη, Στεφανίδη, Τριανταφύλλου Κώστα, Τριανταφύλλου Δαμιανό, Τσαούση, Μπανγκουρά, Ντα Κόστα, Βουτσιά, Μιλένκοβιτς, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Καρατζά, Καρασαλίδη.

Το τελευταίο εισιτήριο για τη φάση των «8» του Κυπέλλου θα κριθεί την Πέμπτη το απόγευμα στη συνάντηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ, στο Αγρίνιο.

Για αύριο έχει προγραμματίσει η ΕΠΟ την κλήρωση της επόμενης, προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Τη συμμετοχή τους έχουν εξασφαλίσει Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα και Ατρόμητος. Και στη φάση των «8» τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι μονά.