Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, για τρίτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, θα ταξιδεύσει μακριά από την Αθήνα και αυτό δημιουργεί επιπλέον κόπωση για τους πρωταθλητές Ευρώπης που αγωνίστηκαν στη Ρόδο, στη Θεσσαλονίκη και μεθαύριο στο «Mediolanum Forum» θα αντιμετωπίσουν (21.45, ΝΕΤ) τη… νεόπλουτη, ασύνδετη, γεμάτη σπουδαίους παίκτες αλλά και μεγάλα προβλήματα Αρμάνι Μιλάνο.

Τα πάντα για την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο τα λέει ο αγώνας που έδωσε την Κυριακή για το ιταλικό πρωτάθλημα με την Μπιέλα.

Ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 30-7 και μετά παρουσίασε τέτοια αγωνιστική καθίζηση που ηττήθηκε με 84-76.

Τέτοια σκαμπανεβάσματα έχει η Μιλάνο, που είναι ικανή για το χειρότερο αλλά και για το καλύτερο.

Η νέα σφαλιάρα έβγαλε στην επιφάνεια και άλλα πράγματα, αφού ο προπονητής της ομάδας ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για την απόδοση και τη διάθεση του Γιάννη Μπουρούση.

Οπως και να έχει, η Αρμάνι είναι η πιο επικίνδυνη και απρόβλεπτη ομάδα από τις τέσσερις του γκρουπ των αδυνάτων στην κλήρωση του Τοπ 16 και οι Πράσινοι πρέπει να είναι έτοιμοι για έναν σκληρό αγώνα ώστε να πάρουν τη νίκη με την οποία θα επιβεβαιώσουν αμέσως τον τίτλο του φαβορί στον όμιλο. «Κλειδιά» για την ομάδα του Ομπράντοβιτς θα είναι η άμυνα, ο ρυθμός που ο ΠΑΟ επιθυμεί σε σετ παιχνίδι στο οποίο έχει σαφές προβάδισμα και τα ριμπάουντ.