Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που αναδείχθηκε καλύτερος έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Γιάννης Φετφατζίδης (καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής) και ο Ερνέστο Βαλβέρδε (καλύτερος προπονητής) έδωσαν ερυθρόλευκο χρώμα στην τελετή απονομής των ποδοσφαιρικών βραβείων ΠΣΑΠ – ΟΠΑΠ που πραγματοποιήθηκε χθες.

Ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια αναδείχθηκε καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011, αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος βραβεύτηκε για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Μάλιστα, άφησε ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής του στο Τριφύλλι τονίζοντας: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Λατρεύω αυτή τη χώρα και τους κατοίκους της. Λατρεύω τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Τη μία στιγμή είσαι εδώ και την άλλη εκεί. Οπότε ποτέ μη λες ποτέ».

Επίσης βραβεύτηκε ο Τάσος Κάκος ως καλύτερος διαιτητής.

Ειδικό βραβείο για τις επιτυχίες της δόθηκε στην εθνική ομάδα, το όποιο παρέλαβε ο προπονητής Φερνάντο Σάντος μαζί με τον τιμ μάνατζερ Τάκη Φύσσα και τους διεθνείς Αβραάμ Παπαδόπουλο και Γιάννη Φετφατζίδη.