– Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στον Βήμα FM εμφανίστηκε καλόπιστος απέναντι στην πρόθεση Παπανδρέου να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στις κάλπες τον Μάρτιο, άφησε όμως και ένα ενδεχόμενο η σχετική διαδικασία να παραταθεί λέγοντας ότι «οι διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ μπορούν να περιμένουν».

-Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε (στο Ράδιο 9) πως σε συζήτηση που έκανε με τον Γ. Παπανδρέου πριν από το Εθνικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον διαβεβαίωσε ότι «προλαβαίνουμε» και δεν υπάρχει θέμα μη ολοκλήρωσης των διαδικασιών.

-Ο Πάρις Κουκουλόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα θα δοκιμαστεί σοβαρά η ενότητα του ΠΑΣΟΚ.

-Ο Νίκος Σαλαγιάννης, επίσης μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, είπε στα «ΝΕΑ» ότι το Εθνικό Συμβούλιο έστειλε μήνυμα απαξίας και ακινησίας, επικίνδυνο για την παράταξη.

-Ο Κώστας Σκανδαλίδης εκτίμησε χθες (Flash) ότι δεν είναι εύκολο να γίνουν εκλογές τον Μάρτιο, διότι αν ολοκληρωθεί το PSI και υπογραφεί η δανειακή σύμβαση ο Αντώνης Σαμαράς θα ζητήσει άμεσα εκλογές. Επομένως, το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πηγαίνει σε εσωκομματικές εκλογές από τη βάση σε μια περίοδο που θα είναι συγχρόνως και προεκλογική.

-Ο Πέτρος Ευθυμίου -ο οποίος καταψήφισε μαζί με άλλα τέσσερα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου την πρόταση Παπανδρέου – επανέλαβε την άποψή του για άμεση αλλαγή ηγεσίας, ζητώντας παράλληλα απολογισμό και συγκρότηση νέου προγράμματος.

-Ο Χρήστος Πρωτόπαπας προκάλεσε να υπάρξουν καθαρές λύσεις και καθαρές συζητήσεις, υπενθυμίζοντας στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ (Σκάι) ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για κόλπα. Η πρότασή του είναι να στηθούν κάλπες ή 11 ή 18 Μαρτίου.

-Τέλος, «ο Γιώργος Παπανδρέου φεύγει μένοντας και μένει φεύγοντας» σχολίασε ο Δημήτρης Λιντζέρης, ενώ ο Σωκράτης Ξυνίδης κάλεσε τον Γ. Παπανδρέου να σκεφθεί ότι δεν εξαντλήθηκε στα δύο δύσκολα χρόνια η δική του προσφορά προς τον τόπο.