Η συζήτηση με τον κ. Παππά φθάνει στη Μόργκαν Στάνλεϊ: Τι έχετε να πείτε; Γνωρίζετε αν μπορούν να γίνουν αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων;

«Από την εμπειρία μου και μόνο πιστεύω ότι η Μόργκαν Στάνλεϊ έχει ήδη εξαλείψει το δάνειο από τα βιβλία της, όπως είναι και η συνηθισμένη τακτική ευνομούμενων τραπεζών για δάνεια που δεν εξυπηρετούνται. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίζεται το πρόβλημα ξεκινούν να παίρνουν προβλέψεις και το εν λόγω πρόβλημα είναι γνωστό αρκετά χρόνια. Ο Νάσος Θανόπουλος, απ’ ό,τι ακούω, είναι επικεφαλής της τράπεζας για τα ελληνικά θέματα και πιστεύω ότι έχει τη δύναμη να το επιτύχει αυτό όταν το θελήσει. Στο τέλος της χρήσης 2011, αν θυμάμαι καλά, ο Σταύρος Αδαμίδης είχε πει ότι η μαύρη τρύπα της ομάδας είναι περίπου 30 εκατ. ευρώ. Αν αυτό ισχύει ακόμα και αφαιρεθούν τα 7 εκατ. ευρώ της Μόργκαν Στάνλεϊ, θα φτάσουμε στα 23 εκατ. ευρώ που θα είναι κατ’ ελάχιστο λιγότερα από το παθητικό του 2004 μετά την υπαγωγή στο άρθρο 44 (ξεκίνησε με μείον 23,5 εκατ. ευρώ). Για τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, αν δεν επιτρέπονται εφόσον οι μετοχές έχουν ενεχυριαστεί, δεν είμαι δικηγόρος για να γνωρίζω, αλλά αν ισχύει, που θα μου φαινόταν παράξενο, θα πρέπει να πάρει πίσω τις μετοχές του ο Τάκης Κανελλόπουλος, ο Γκίκας Γκούμας κ.ά., και εγώ θα γύριζα σε ποσοστό κάτω από 10%. Οπότε, έχοντας πληρώσει αυτά που ανέφερα, καταλαβαίνετε ότι θα ήμουν πολλάκις υπερκαλυμμένος».

Τελικά γιατί φύγατε και τι προτίθεστε να κάνετε στο μέλλον;

Εφυγα γιατί κουράστηκα να πληρώνω και κάποιοι να με βρίζουν, γιατί ο χώρος είναι βρώμικος για μένα, γιατί έχω υποχρεώσεις προς την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου και τα χρήματα τελειώνουν, γιατί παρ’ όλες τις εκκλήσεις μας δεν εμφανίστηκε κανείς οικονομικά εύρωστος ΑΕΚτζής διατεθειμένος να βοηθήσει. Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής, η ΑΕΚ θα πρέπει κάποτε να ανήκει στους φιλάθλους της. Αλλωστε σύντομα μπαίνει σε ισχύ το financial fair play και τότε οι ομάδες θα στηρίζονται οικονομικά κυρίως στα εισιτήρια, στις πωλήσεις παικτών και στα διαφημιστικά έσοδα.