Επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού έγιναν πριν από την έναρξη του αγώνα και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 14 ατόμων. Εξι τραυματίστηκαν πιο σοβαρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης υποστήριξε ότι «το 5-0 του πρώτου ημιχρόνου έγινε 0-1» και αισιοδοξεί ότι η Παναγία θα τους βοηθήσει στη συνέχεια. Ο Φερέιρα είχε τους δικούς του καημούς: «Συνηθίζω να είμαι προπονητής στο ποδόσφαιρο και όχι σε αγώνες επί πάγου»! Ο Πορτογάλος ήταν αιχμηρός για τις αντίξοες συνθήκες του αγώνα και αναρωτήθηκε: «Αν κάτι σοβαρό συνέβαινε, ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη;». Υπογράμμισε πως από εδώ και πέρα κάθε ματς είναι τελικός για τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τον τίτλο!

Ο προπονητής του ΠΑΣ Αγγελος Αναστασιάδης είπε: «Είναι θέμα χρόνου να γυρίσει η Παναγία το κουμπί! Υπάρχει πολύ μεγάλη προσπάθεια και αγάπη στα αποδυτήρια».

n Πρόταση (440.000 + μπόνους) στον Νίνη για ανανέωση του συμβολαίου του έκανε ο Γόντικας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο διεθνής άσος θα πει addio. Οι Πράσινοι σκέφτονται μήπως προσφύγουν στη ΦΙΦΑ για να διεκδικήσουν ποσό από την Πάρμα.