Ο Σισέ τιμήθηκε ως πρώτος σκόρερ της περασμένης σεζόν( σημείωσε 20 γκολ) και τόνισε: « Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ ωραίο να επιβραβεύεται για όσα καταφέρνει. Αισθάνομαι πολύ καλά που κατάφερα να πετύχω τόσα γκολ, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τις πάσες που μου έδωσαν και τον Παναθηναϊκό που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω και να αναδειχθώ πρώτος σκόρερ. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς και να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί τους. Ποτέ μην λές ποτέ στο ποδόσφαιρο , πέρασα πολύ καλά στην Ελλάδα και δεν γνωρίζεις πού μπορείς να βρεθείς στο μέλλον».

Κορυφαίος ξένος αναδείχθηκε από τους ποδοσφαιριστές ο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος ανήκει πλέον στη Βόλφσμπουργκ και δεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση. Το βραβείο για λογαριασμό του Βιεϊρίνια παρέλαβε ο ατζέντης του, ο Τσάρτας.Επίσης, τιμήθηκε και η εθνική μας ομάδας. Η δήλωση του Φερνάντο Σάντος ήταν η εξής: «Ευχαριστώ τον ΠΣΑΠ και ελπίζω ότι αυτή θα είναι μια μεγάλη χρονιά για εμάς , την εθνική και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναδείχθηκε σε MVP της περασμένης αγωνιστικής σεζόν, καλύτερος γκολκίπερ ήταν ο Σηφάκης, κορυφαίος νέος ο Φετφατζίδης και καλύτερος προπονητής ο Ερνέστο Βαλβέρδε.