Ο πληγωμένος με τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Αρης απείλησε σοβαρά να σπάσει το αήττητο του Ατρομήτου στην έδρα του. Η αναμέτρηση έληξε χωρίς γκολ, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.

Παρών στις εξέδρες του γηπέδου ήταν ο Μανουέλ Μασάδο. Ο πορτογάλος τεχνικός συνεργάστηκε με τον Μιχαλήτσο στην προετοιμασία του αγώνα και είχε επικοινωνία με τον υπηρεσιακό τεχνικό κατά τη διάρκεια του ματς μέσω του βοηθού του, Μπαζίλιο Φερνάντες Μάρκες.

«Ο Μασάδο σε δύο ματς κατάλαβε αμέσως αρκετά πράγματα για την ομάδα», διαπίστωσε ο Μιχαλήτσος και καυτηρίασε την υπερβολική απόφαση του Κουκουλάκη για αποβολή του Φατί στο 78′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

«Είναι καθοριστική η φάση της αποβολής, απόφαση που αλλάζει τη ροή του αγώνα. Δεν υπάρχει αποβολή», τόνισε ο Μιχαλήτσος.

«Σε άλλα ματς κερδίσαμε και με λιγότερες φάσεις», παρατήρησε ο Γιώργος Δώνης.

Θεατής του αγώνα ήταν και ο Σέρχιο Κόκε. Σήμερα ο ισπανός επιθετικός συζητεί τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας για την επιστροφή του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Νάστος, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Γιαννούλης (80′ Αναστασάκος), Μπάλας (64′ Γκαρσία), Σφακιανάκης, Τάτος, Μπρίτο (46′ Δημούτσος), Μήτρογλου, Επστάιν.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Λαζαρίδης, Μίσελ, Σανκαρέ, Νέρο, Φατί, Παπαστεργιανός (32′ Πρίττας), Ούμπιντες, Γιαννιώτας (86′ Παπαζαχαρίας), Καζναφέρης, Κατίδης (77′ Καπετάνος).