Ηταν η έκτη συνεχόμενη νίκη για την Ιντερ, που ευνοήθηκε και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα και ήδη είναι σε απόσταση έξι βαθμών από την πρώτη θέση! Κι αυτό, αφού η Γιουβέντους έφερε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της με την Κάλιαρι! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πάντως παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Εχουμε κάνει σημαντικά βήματα», είπε ο προπονητής της Ιντερ, Κλαούντιο Ρανιέρι: «Παίξαμε καλά από άποψη τακτικής. Είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε τη Μίλαν στην πρώτη μας φετινή κόντρα. Παίζοντας καλά αποκτούμε αυτοπεποίθηση».

Να σημειώσουμε ότι η Μίλαν προχώρησε σε ανανέωση του συμβολαίου του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έως το 2014.

n Οσον αφορά τη Γιουβεντους: «Δεν νομίζω ότι είμαστε αλαζόνες. Οι παίκτες προσπάθησαν έως το τέλος για τη νίκη. Είμαστε αήττητοι σε 18 αγώνες και είναι αποδεκτή και μία ισοπαλία με την Κάλιαρι», είπε ο Αντόνιο Κόντε.

Ομως και η τρίτη στη βαθμολογία Ουντινέζε έφυγε ηττημένη από τη Γένοβα (3-2), παρότι προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά.

Εξαιρετική και η πρώτη παρουσία του Ρομπέρτο Ντοναντόνι στον πάγκο της Πάρμα, η οποία νίκησε στην έδρα της τη Σιένα με 3-1.

n Το ματς Κατάνια-Ρόμα διακόπηκε στο 65′ κι ενώ το σκορ ήταν 1-1. Υπεύθυνη για αυτό ήταν η καταρρακτώδης βροχή που μετέτρεψε σε λίμνη τον αγωνιστικό χώρο.

n Τα άλλα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής: Λάτσιο-Αταλάντα 2-0, Τσεζένα-Νοβάρα 3-1, Κιέβο-Παλέρμο 1-0, Φιορεντίνα-Λέτσε 0-1. Βαθμολογία: Γιουβέντους 38, Μίλαν 37, Ουντινέζε 35, Λάτσιο 33, Ιντερ 32.