Στην Τούμπα, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αφάνταστα κόντρα στον Εργοτέλη. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι του Καραγεωργίου προηγήθηκαν με γκολ του Κουτσιανικούλη και ο κυνηγός πανηγύρισε έξαλλα την επιτυχία του, λες και ήθελε να δείξει ότι κακώς τον άφησαν να φύγει από το ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ηταν το 32′ όταν ο Γιαλούσης έκανε τη μακρινή πάσα, ο Κουτσιανικούλης πέρασε και τον Γλύκο και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 55′ με σουτ του Σαλπιγγίδη από κοντά, ύστερα από συρτή σέντρα του Ρομπέρ. Το τελικό 2-1 έγινε στο 80′ με πέναλτι που χτύπησε ο Λίνο. Το πέναλτι καταλογίστηκε για χέρι του Κυριακίδη σε σέντρα του Σαλπιγγίδη.

Διαιτητής: Θάνος.

Κίτρινες: Φωτάκης, Μπέτο, Γιαλούσης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Λάινο, Π. Γκαρσία, Λαζάρ(63′ Γιάννου), Φωτάκης, Ρομπέρ(76′ Σταφυλίδης), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Εργοτέλης: Πίρσον, Κυριακίδης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Μπέτο (85′ Χαντί), Ολίσε, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Λεάλ(76′ Μπούντιμρι), Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης(67′ Φραγκουλάκης).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατός. Ετσι, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Μάντζιου ήταν κουρασμένη από το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, πήρε τη νίκη (1-0) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το γκολ σημείωσε στο 53′ ο Κούτσι ύστερα από ωραία πάσα του Σκέμπρι.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος.

Κίτρινες: Πασάς, Κούτσι, Ομο, Εντζεγκουέλε.

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Ομο, Ρόβας, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Αμπντουλάγιεφ(66′ Γουνδουλάκης), Σάμαρης(82′ Αμίρης), Κούτσι, Σκέμπρι (90′ Κουλουχέρης), Ρόκας.

Παναιτωλικός: Μπλάζιτς, Σιόντης, Εντζεγκουέλε, Αντι, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μουμίν(62′ Φερνάντες), Ρότσα, Πασάς(46′ Καραμαλίκης), Καμαρά, Χαριστέας.