Σταματάει τις επαφές και τις συζητήσεις με τον Βασίλη Ξενιάδη η ΑΕΚ. Η διοίκηση της ΠΑΕ και ο Σταύρος Αδαμίδης, όπως ακριβώς είχαν πράξει και στην περίπτωση της Petit Chateau έτσι και τώρα, συζήτησε με τους εκπροσώπους των υποψήφιων επενδυτών ακόμα και για πιθανή περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος, πάντα μέσα από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, όμως μέσα από τις συζητήσεις και τις διαδικασίες παρουσίασης των οικονομικών στοιχείων τους, φάνηκε ότι δεν ήταν τα πράγματα όπως αρχικά παρουσιάστηκαν.

Οι υποψήφιοι επενδυτές – αγοραστές έπρεπε να παρουσιάσουν έγγραφα που να φανερώνουν την οικονομική φερεγγυότητά τους, αλλά και χαρτιά που απαιτούνται από την ΕΕΑ για να προχωρήσει το θέμα.

Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα των εκπροσώπων τους, αυτά τα έγγραφα και οι εγγυήσεις που ζητήθηκαν δεν παρουσιάστηκαν και η ΠΑΕ ΑΕΚ σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις.

Στην περίπτωση της Petit Chateau, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε το τέλος των διαπραγματεύσεων. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί ίσως και σήμερα. Δηλαδή να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση στην οποία θα εξηγεί ταυτόχρονα και τους λόγους για τους οποίους θα σταματήσει τις συζητήσεις.

Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο η ΠΑΕ ΑΕΚ θα περιμένει μόνο τις απαντήσεις του εκπροσώπου του άγνωστου υποψήφιου επενδυτή που εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος, αλλά και από τον Αραβα με τον οποίο οι πληροφορίες λένε ότι συζητά ο Σταύρος Αδαμίδης.

Ο ΜΑΝΩΛΑΣ

Η Εβερτον ειδοποίησε την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι άνθρωπός της θα παρακολουθήσει τον σαββατιάτικο αγώνα της με τη Skoda Ξάνθη. Παρ’ ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο, οι πληροφορίες λένε ότι η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μανωλά. Το ίδιο ματς θα παρακολουθήσουν και εκπρόσωποι της Τζένοα, αλλά και της Μόναχο 1860.

Εξάλλου σημαντική επιτυχία ήταν αυτή που σημείωσε ο Χάρης Οικονομόπουλος, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο, ο οποίος έχει προκηρύξει απεργία, ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση για τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ κατά του Μάκη Ψωμιάδη στις 16 Ιανουαρίου.