Ενα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο περιέχει η καθημερινότητα στην οποία επέστρεψε ο Πανιώνιος μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Δημήτρης Κολοβός έδειξαν ότι οι χιαστοί στο αριστερό του γόνατο δεν έχουν κοπεί, κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί χειρουργείο, αλλά το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί με θεραπευτική αγωγή. Οι πιο αισιόδοξοι μάλιστα προβλέπουν ότι το διάστημα της απουσίας του δεν αποκλείεται να μην ξεπεράσει τον μήνα.

Το δυσάρεστο είναι ότι φεύγει για την Ανόρθωση ο Ντάτο Κβιρκβέλια και οι Κυανέρυθροι ψάχνουν για αριστερό μπακ. Είχαν έρθει σε συμφωνία για τον εξάμηνο δανεισμό του Βιτορίνο Αντούνες με τη Ρόμα, αυτό όμως φαίνεται ότι είναι δύσκολο να συμβεί. Ο λόγος είναι ότι ο πορτογάλος αμυντικός δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, κάτι που φαίνεται από τα εργομετρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε. Ο Ακης Μάντζιος θέλει έτοιμο ποδοσφαιριστή, που θα προσφέρει άμεσα στην ομάδα. Ετσι λοιπόν η περίπτωση Αντούνες δείχνει πως δεν θα προχωρήσει και ο Πανιώνιος θα στραφεί σε άλλες λύσεις.