Ο ξεχασμένος Χαβίτο δίνει με τον καλύτερο τρόπο τα διαπιστευτήριά του σε έναν νέο ρόλο (δεξιού μπακ-χαφ) στον Ολυμπιακό, ενώ οι Παπάζογλου, Ποτουρίδης δηλώνουν παρόντες όταν ο Βαλβέρδε τους δίνει την ευκαιρία να αγωνίζονται στο βασικό σχήμα.

Ο βάσκος τεχνικός έστειλε χθες μήνυμα στους αναπληρωματικούς: «Σας υπολογίζω όλους. Ερχονται δύσκολα παιχνίδια, θα πάρετε και άλλες ευκαιρίες».

Ο Ντιόγκο αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στον Ολυμπιακό στον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στη διάθεση του Βαλβέρδε τέθηκαν οι Χολέμπας, Ορμπάιθ.

Για τη θέση του γκολκίπερ, στο προσκήνιο βγήκε το όνομα του 27χρονου Τζιανλούκα Κούτσι της Ρόμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «France Football» o ιβοριανός μεσοεπιθετικός Κανγκά Ακαλέ βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sport.it.msn.com» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός και η Τορίνο εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου ουρουγουανού επιθετικού της Μπολόνια, Χένρι Χιμένεθ.

Η εφημερίδα «El Correo» κάνει αναφορά στη μικρή προσφορά του Φραν Γέστε στους Ερυθρόλευκους: «Αλλιώς τα περίμεναν στον Ολυμπιακό με τον Γέστε και άλλα πράγματα είδαν στην πορεία».