Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο του αποψινού αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στη Μαγιόρκα (21.00, OTE sport1).

Κι αυτό, μετά την αντίδρασή του στις αποδοκιμασίες οπαδών της Ρεάλ για την απόδοσή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γρανάδα πριν από μία εβδομάδα.

Τόσο ο Μουρίνιο, όσο και οι συμπαίκτες του, έσπευσαν να τον στηρίξουν, ενώ η Ρεάλ αισθάνεται πλέον περισσότερη ασφάλεια αφού η διαφορά της με την Μπαρτσελόνα είναι πλέον στους πέντε βαθμούς (43 έναντι 38) έπειτα από 17 αγώνες.

Η Μπαρτσελόνα την περασμένη αγωνιστική άφησε δύο βαθμούς στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης, αφού η Εσπανιόλ ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά. Αύριο επιστρέφει στο «Καμπ Νου» και υποδέχεται την Μπέτις (22.30, OTE sport1). Ολα αυτά βέβαια με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να έχουν στο μυαλό τους και το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι σε λίγες ημέρες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

ΓΑΛΛΙΑ

Το γαλλικό πρωτάθλημα ξαναρχίζει σήμερα και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία συνεχίζει την προσπάθεια για τίτλο με άλλον προπονητή. Στο αποψινό ματς με την Τουλούζ (22.00, NS1), στον πάγκο της γαλλικής ομάδας θα είναι ο Κάρλο Αντσελότι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στην πρώτη θέση έπειτα από 19 ματς, έχοντας διαφορά τριών βαθμών από τη δεύτερη Μονπελιέ η οποία υποδέχεται τη Λυών. Σπουδαίο ματς και αύριο με τη Μαρσέιγ να φιλοξενεί τη Λιλ (22.00, NS2).