Το νέο πρόσωπο έχει να κάνει με την Ιντερ και ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα έχει στη διάθεσή του τον Γουέσλι Σνάιντερ. Ο ολλανδός μέσος έχει να αγωνιστεί από τις 2 Νοεμβρίου λόγω προβλήματος τραυματισμού και μάλιστα μέσω του twitter δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που επιστρέφει σε ένα σημαντικό ντέρμπι. «Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την Κυριακή» έγραψε.

Η Μίλαν νίκησε στα τελευταία τρία ματς, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να σκοράρει σε δύο από αυτά και ο Μασιμιλάνο Αλέγκρι μπορεί να έχει στη διάθεσή του και τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος έμεινε εκτός τέσσερις μήνες εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης στο μάτι. Η Ιντερ έχει πέντε σερί νίκες με αποτέλεσμα να έχει ανέβει στην 5η θέση και να απέχει οκτώ βαθμούς από Μίλαν και Γιουβέντους που προηγούνται στη βαθμολογία. Ετσι, ξέρουν καλά πως σε περίπτωση νίκης θα πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

«Αισθάνεσαι ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει στην πόλη τις τελευταίες ημέρες» είπε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. «Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι πριν από δύο μήνες, αλλά σίγουρα έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε».

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τονίζει ότι ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας από τους πιο έντονα φορτισμένους παίκτες σε τέτοια ντέρμπι: «Ο Γκατούζο εκφράζει το πνεύμα ενός τέτοιου αγώνα, μερικές φορές όμως… θυμώνω με τον Ζλάταν επειδή τρελαίνεται να αγωνίζεται σε τέτοια ματς αλλά θυμώνει ακόμα και με τον εαυτό του».

Σε άλλα ματς, η Γιουβέντους υποδέχεται αύριο την Κάλιαρι (16.00, OTE sport2), ενώ την ίδια ώρα η Ουντινέζε αγωνίζεται στη Γένοβα με την Τζένοα (16.00, OTE sport3).