ΑΚΟΜΗ και οι εφημερίδες της Μαδρίτης είδαν τη σφαγή της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με την Εσπανιόλ. «Πρέπει να ξεπερνάμε τέτοιες καταστάσεις στο ποδόσφαιρο. Να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς, όχι ο διαιτητής», είπε ο προπονητής της Μπάρτσα. «Αν ο διαιτητής δεν είδε πέναλτι, τότε δεν είναι πέναλτι. Φέραμε ισοπαλία, δεν συνέβη κάτι τρομερό», είπε ο πρόεδρός της.

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ κάτι τύποι σαν τον Θεοδωρίδη ή τον Δημητριάδη, που κυνηγάνε τον διαιτητή για ένα ανάποδο αράουτ, θα ήταν άνεργοι. Αλλά το θέμα είναι ότι και αυτοί που έρχονται εδώ – στην ποδοσφαιρική μπανανία – από τις προηγμένες χώρες, αντί να μας βάλουν μυαλό χάνουν το δικό τους!
ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ακόμα και ο Φερέιρα να πει ότι η Κέρκυρα έπαιξε χαλαρά με τον Ολυμπιακό ενώ κόντρα στη δική του ομάδα σκίστηκε, πάει να πει ότι στον τόπο αυτόν τη σοβαρότητα δεν τη σηκώνει το κλίμα. Οπότε, δεν έχουμε καμία ελπίδα.
ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ξενιάδη, το τέλος ήταν το προβλεπόμενο. Πώς να γίνει αγοραπωλησία ακινήτου όταν ο ένας αμφιβάλλει ότι ο αγοραστής έχει τα λεφτά και ο άλλος ότι ο πωλητής έχει το σπίτι;