Ο Θόδωρος Ζαγοράκης δέχεται κριτική από μερίδα φιλάθλων για τις επιλογές του στην οικονομική διαχείριση και για το σχέδιο εξυγίανσης, που έχει αρχίσει με την πώληση Βιεϊρίνια και την αποδέσμευση των Κοντρέρας, Αρίας, Σπαντάσιο και Λεονάρντο. Ο Λάσλο Μπόλονι όμως με τις κινήσεις του δείχνει ότι στηρίζει τις επιλογές του προέδρου, προκειμένου να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ τον σκόπελο της UEFA και του οικονομικού fair play που εφαρμόζει πλέον η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Στο πλαίσιο της στήριξης του σχεδίου Ζαγοράκη περιλαμβάνονται η εισήγηση του ρουμάνου τεχνικού και η υπογραφή, χθες, επαγγελματικού συμβολαίου μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 από τον νεαρό Δημήτρη Πόποβιτς, οποίος αγωνίζεται αριστερό εξτρέμ και προέρχεται από τις ακαδημίες του Δικεφάλου. Στη θέση αυτή «πονάει» ο ΠΑΟΚ και λόγω του κενού που άφησε στα αριστερά ο Βιεϊρίνια γίνεται η δοκιμή του Νιμανί, ο οποίος ακόμη δεν αποφασίστηκε αν θα μείνει στην Τούμπα ή αν θα φύγει. Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια ακόμη δύο παίκτες από τη δεύτερη ομάδα.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Ιβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δύσκολα θα προλάβει, αν προλάβει, να αγωνιστεί την Κυριακή στο παιχνίδι εναντίον του Εργοτέλη. Από το κυριακάτικο παιχνίδι θα απουσιάζει ο Μαλεζάς που είναι τιμωρημένος, ενώ ο Λάσλο Μπόλονι ετοιμάζοντας την ομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής έχει στο μυαλό του και τον αγώνα Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Στα διοικητικά, υπάρχει σχετική αναστάτωση. Χθες αποφασίστηκε τη θέση του Βαγγέλη Ποζαντζίδη, ο οποίος ήταν εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της ΠΑΕ, να πάρει ο Δημήτρης Ζιγγερίδης, που ως ορκωτός λογιστής είχε εμπλακεί και στο παρελθόν στη μαυρόασπρη ΠΑΕ.

Αντώνης Ρεπανάς