Το αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση ήταν 0-0. Μετά, ο Σιδεράκης απέκρουσε δύο πέναλτι, ο Ομο ευστόχησε στο τελευταίο και ο Πανιώνιος πήρε την πρόκριση, μια επιτυχία που πανηγύρισαν όλοι στη Νέα Σμύρνη.

Ιδού πώς εξελίχθηκε η διαδικασία:

Καραγκούνης: απόκρουση ο Σιδεράκης.

Σάμαρης: απόκρουση ο Καρνέζης.

Κουίνσι : 1-0.

Τσότσαλιτς 1-1.

Ρούντολφ :2-1.

Σκέμπρι: άουτ.

Κατσουράνης : 3-1.

Γουνδουλάκης : 3-2.

Λέτο: απόκρουση ο Σιδεράκης.

Σιόβας : 3-3.

Μπίερσμιρ : δοκάρι.

Ομο: 3-4.

Γίνεται αντιληπτό ότι ο αγώνας ήταν δραματικός. Ο Πανιώνιος τα έδωσε όλα. Αλλά και ο Παναθηναϊκός πάλεψε, ενώ ο Λέτο ήταν ο μοιραίος παίκτης του, καθώς έχασε μεγάλη ευκαιρία , αλλά και το κρίσιμο πέναλτι που θα έδινε την πρόκριση στην ομάδα του Φερέιρα.

Το μεγάλο ενδιαφέρον στο ματς ήταν μετά το 70′. Ακριβώς σε εκείνο το λεπτό, σε κόρνερ του Σάμαρη, ο Τσότσαλιτς έπιασε την κεφαλιά και στη γραμμή έδιωξε ο Σιμάο. Στη συνέχεια, η πρωτοβουλία ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Τοτσέ έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο 75′ και στο 77′ και ο Λέτο αστόχησε (άουτ) στο 93′(παράταση) , μόνος με τα δίχτυα και ύστερα από ωραία σέντρα του

Βύντρα.

Διαιτήτευσε ο Κάκος.

Κίτρινες: Κουίνσι, Σκέμπρι, Τοτσέ, Ρόβας, Σπυρόπουλος, Ζέκα, Λέτο, Κατσουράνης, Σάμαρης.

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Κβιρκβέλια, Ομο, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Αμπντουλάγιεφ(87′ Γουνδουλάκης), Σάμαρης, Ρόβας(94′ Κούρντι), Κούτσι, Σκέμπρι.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Σιμάο, Μπίερσμιρ, Βιτόλο (106′ Μαρίνος), Ζέκα (91′ Καραγκούνης), Λέτο, Τοτσέ(80’Ρούντολφ), Κουίνσι.