Νέα επεισόδια εκτυλίχθηκαν χθες στο σίριαλ του επιχειρηματία Βασίλη Ξενιάδη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του Αυτοφώρου και να διαβιβαστεί το σχετικό σήμα στην Αστυνομία ώστε να αφεθεί ελεύθερος.

Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε και πάλι χθες στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών καθώς όπως έγινε γνωστό είχε και άλλες ανεκτέλεστες αποφάσεις εις βάρος του για οφειλές, λόγω των οποίων παραπέμφθηκε στη συνέχεια στο Αυτόφωρο. Μέχρι αργά χθες βράδυ δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία και παρέμεινε στην Ασφάλεια Πειραιά.

Πάντως αργά χθες βράδυ ο ίδιος στο προσωπικό του στάτους σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι αφέθηκε ελεύθερος, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Αγαπητοί φίλοι, όπως είδατε τελικά, είναι όπως σας είχα ενημερώσει. Σήμερα όλα βγήκαν στο φως! Μόλις πιέστηκαν, άρχισαν τη λάσπη, πάλι. Οσο το κάνουν τόσο πεισμώνω!!! Δεν έχω άλλες οφειλές… δεν έχω καταδικαστικές αποφάσεις… Η οφειλή ΙΚΑ 15.000 είναι από εταιρεία υπό εκκαθάριση, αλλά είδατε πόσο γρήγορα ενεργεί το κράτος στο πρόσωπό μου στις 03:00, ενώ άλλοι με οφειλές εκατομμύρια; Δεν έχω προφυλακιστεί και να είστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί που τα διαδίδουν θα αποστομωθούν και πάλι!!! Με ΑΕΚτζίδικη εκτίμηση».