Συγκεκριμένα, η προσφορά της CosmOTE ισχύει για νέους και υφιστάμενους ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου και «καρτοσυμβολαίου» CosmOTE, που είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ ή συνταξιούχοι άνω των 65 ετών.

Οι συγκεκριμένοι συνδρομητές θα έχουν για διάστημα ενός χρόνου έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο όλων των προγραμμάτων συμβολαίου που θα ενεργοποιηθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και τις 31 Μαρτίου στα καταστήματα CosmOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και OTEshops ή να καλούν την εξυπηρέτηση πελατών της CosmOTE στον αριθμό 13838.

Από την πλευρά της η Wind, ανακοίνωσε ότι οι προσφορές της για τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ αφορούν όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας (κινητή, σταθερή και Internet) και ισχύουν για 12 μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησής τους. Συγκεκριμένα, στη σταθερή τηλεφωνία και το Ιντερνετ, όλες οι νέες συνδέσεις φορητότητας-αριθμοδότησης που αφορούν τα προγράμματα Double Play Μ και L & Telephony M & L, προσφέρονται με έκπτωση 20%.

Επίσης, στα προγράμματα κινητής με συμβόλαιο Wind To All 25 παρέχονται επιπλέον 60 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας, ενώ στην καρτοκινητή προσφέρονται120 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας προς όλα τα σταθερά κάθε μήνα.

Τα προγράμματα διατίθενται από το δίκτυο καταστημάτων Wind σε όλη την Ελλάδα.