Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με αντίπαλο τον Θρασύβουλο τού Λύσσανδρου Γεωργαμλή.Πήρε με άνεση την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, με δεδομένο ότι το 3-0 ήρθε εύκολα και δίκαια. Αξίζει να τονιστεί ότι ο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε στη βασική ενδεκάδα τον Γέστε, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος λέγεται ότι μπορεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Στο 10′ ο Αμπντούν μπήκε από τα δεξιά, έκανε την πάσα και από το σημείο του πέναλτι ο Πάντελιτς με σουτ σημείωσε το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 21′ με σουτ του Φουστέρ και στο 56′, ο Μοντέστο έδωσε στον Πάντελιτς, κοντρόλ και σουτ στα δίχτυα από τον φορ για το 3-0.

Ο Πάντελιτς, λοιπόν, έβαλε δύο γκολ και έπεισε πως παραμένει σε φόρμα. Ωστόσο, στο 60′ αντικαταστάθηκε με πόνους στο γόνατο και πάνω σε φορείο, καθώς λίγο νωρίτερα του είχε κάνει σκληρό φάουλ ο Βασιλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Πάντελιτς έχει θλαστικό τραύμα στο γόνατο και θα λείψει από τους αγώνες για 15 -20 ημέρες. Η κατάστασή του, ασφαλώς, πρόκειται να εκτιμηθεί ξανά.

Διαιτητής: Κομίνης.

Κάρτες: Ζουμπουλάκης, Καλαμιώτης, Παγώνης, Σκόνδρας, Μόνχε, Βασιλείου, Φουστέρ.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μοντέστο (66′ Μακούν), Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος(74′ Βαλεριάνος), Παπάζογλου, Αμπντούν, Γέστε, Χαβίτο, Μόνχε, Φουστέρ, Πάντελιτς(60′ Ιμπαγάσα).

Θρασύβουλος: Κασμερίδης, Καλαμιώτης, Παγώνης, Βασιλείου(62′ Νικολάου), Ψιάνος, Σύρος, Σταμποζλίεφ(46′ Βαγγελής), Ροκάστλ(78′ Βλάχος), Σκόνδρας, Ντακόλ, Ζουμπουλάκης.