Ισως δηλαδή η εταιρεία (περιλαμβάνει στη σύνθεσή της δύο γυναίκες) να μην περιμένει την ψήφιση του νόμου, θεωρώντας ότι θα ψηφιστεί από τη στιγμή που θα συζηττηθεί το αθλητικό νομοσχέδιο στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Ενας από τους βασικούς λόγους που υπάρχει βιασύνη είναι για να προλάβουν τη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο επειδή τυπικά η αλλαγή στην ιδιοκτησία δεν θα έχει γίνει, την προσθήκη ποδοσφαιριστών αναμένεται να κάνει η υπάρχουσα διοίκηση στην οποία πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Γόντικας.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ούτως ή άλλως, οι διοικούντες τον ΠΑΟ κάνουν αυτές τις μέρες τις κινήσεις τους ώστε η ομάδα, ακόμη κι αν στραβώσει κάτι στη συμφωνία με τους Σαουδάραβες, να μη μείνει στον άσο. Ανακοίνωσαν λοιπόν στον Πετρόπουλο ότι μπορεί να πάει δανεικός σε όποια ομάδα επιθυμεί, ενώ γίνεται προσπάθεια να απομακρυνθούν οι Μελίσσης, Σεϊταρίδης. Θα αποκτηθεί σίγουρα ένας σέντερ μπακ κι ένας μεσοεπιθετικός. Μία περίπτωση που συζητιέται είναι του Δημήτρη Σιόβα του Πανιωνίου, όμως ο Φερέιρα έχει άλλες λύσεις από την Πορτογαλία.

Σε ό,τι αφορά την εταιρεία με τους Σαουδάραβες αναμένεται μέχρι τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της άλλης να βάλουν τα 15 εκατ. ευρώ ώστε να προχωρήσουν εν συνεχεία στις ανακοινώσεις της συμφωνίας για το 54,7% των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

«ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στους παίκτες του έκανε λόγο για «δώρο του Ολυμπιακού το οποίο πρέπει να το κρατήσουμε και όχι να το δώσουμε πίσω».

Εκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για την κακή εικόνα και την αντιπαραγωγικότητα: «Δεν θα μας χαριστεί κανείς. Κερδίσαμε οριακά. Δείξτε προσοχή τόσο με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο, όσο και με ΠΑΣ».

Το ευχάριστο για τον πορτογάλο προπονητή είναι ότι επιστρέφουν ο Κουίνσι και ο Κατσουράνης για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο έχασε τον Καντέ, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα του Μάλι.

ΓΙΑ ΛΕΤΟ Η ΓΑΛΑΤΑ

Τα 15 γκολ και η απόδοση του Σεμπάστιαν Λέτο φέρνουν πρόταση της Γαλατάσαραϊ σύμφωνα με τουρκικό σάιτ. Κοστολογείται μάλιστα 6 εκατ. ευρώ και αποτελεί επιλογή του Φατίχ Τερίμ.

n Ανοιχτή την πόρτα επιστροφής του («δεν ξέρω πώς μπορεί να εξελιχθεί η ζωή») στον ΠΑΟ άφησε με δηλώσεις του στην OΤΕ TV ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που έκανε λόγο για 4 χρόνια με όμορφες στιγμές στους Πράσινους.