«Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν εκτός από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ουδείς επενδυτής μάς έχει πλησιάσει. Ολα αυτά τα χρόνια κάνουμε υπομονή και δεν έχουμε ανακατευτεί», αναφέρει στις πρώτες δηλώσεις του και συνεχίζει: «Το συμβόλαιο που υπογράφηκε το 2006 ήταν να βάλουμε ενέχυρο τις μετοχές. Το ποσοστό που έχει η Μόργκαν Στάνλεϊ αυτήν την εποχή είναι ακριβώς εκείνο το ποσοστό της παρέας, δηλαδή περίπου 87% των μετοχών (για την ακρίβεια 86,36%). Αυτές οι μετοχές είναι ακόμα στην κατοχή μας και αν θέλαμε θα βγάζαμε άκυρες όλες τις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά εμείς δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την ΑΕΚ. Να σας πω να καταλάβετε με ένα παράδειγμα. Δεν μπορεί κανείς να πουλήσει το σπίτι που είναι υποθηκευμένο, άρα ούτε να κάνει αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στο δικό μας ενέχυρο. Λέτε να είμαστε χαζοί και να χάσουμε τα λεφτά που έχουμε δώσει; Αν η ΑΕΚ κηρύξει πτώχευση ή υπαχθεί στο άρθρο 99, τότε γίνεται εκκαθάριση και ανάλογα με τις οφειλές, υπάρχουν και προτεραιότητες στους πιστωτές. Αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά δεν θα τα δεχτούμε».

Και συνεχίζει: «Η σχέση μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι άριστη και είμαστε δίπλα της. Συνεργαζόμαστε πολύ καλά και μιλάμε συνέχεια με τον Σταύρο Αδαμίδη, όπως και τότε που ήταν πρόεδρος ο Νίκος Θανόπουλος. Δεν θέλουμε να βάλουμε την ΑΕΚ σε περιπέτειες. Αν υπάρξει σοβαρός επενδυτής η Μόργκαν Στάνλεϊ θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει να πάρει την ΠΑΕ, δεν θα είμαστε εμπόδιο, με έναν όμως όρο. Να μας πει η ΠΑΕ ΑΕΚ μας ότι πρόκειται για σοβαρή ιστορία και ότι αξίζει να ασχοληθούμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπαίνουμε σε αντιπαραθέσεις και δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να διαψεύσουμε τον κάθε ένα που δηλώνει ότι έχει έρθει σε επαφή μαζί μας. Βλέπω, διαβάζω και ενημερώνομαι για διαφόρους που υποστηρίζουν ότι έχουν έρθει σε επαφή με τη Μόργκαν Στάνλεϊ. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα που ακούγονται και είναι κρίμα, κυρίως για την ΑΕΚ, που της κάνουν κακό».

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν έχει πουλήσει την ΑΕΚ μέχρι τώρα. Αυτές οι μετοχές των μελών της τότε παρέας του Ντέμη εξακολουθούν να υφίστανται. Η τράπεζά μας δεν το παίζει μέτοχος. Θα μπορούσαμε όμως αν θέλαμε να βρούμε εμείς αγοραστή, όμως δεν το έχουμε κάνει. Θέλουμε να τον βρει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Αν κάποιος μάς πάρει τηλέφωνο και θελήσει να έλθει σε επαφή μαζί μας, θα του υποδείξουμε την ΠΑΕ και τον πρόεδρό της με τον οποίο έχουμε ανοιχτή επικοινωνία».

Καταλήγοντας αναφέρει: «Δεν μπορεί να εμφανιστεί κάποιος που θα υποστηρίξει ότι είναι διατεθειμένος να βάλει 10 εκατ. ευρώ, αλλά δεν μπορεί να αγοράσει την ΠΑΕ γιατί οι μετοχές είναι ενεχυριασμένες. Θεωρητικά οι αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου είναι άκυρες. Τις αφήσαμε όμως να γίνονται γιατί έτσι μπαίνουν κάποια χρήματα στην ΠΑΕ που βοηθούν την ΑΕΚ να ζήσει. Νομικά είμαστε απόλυτα καλυμμένοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πουληθεί η ΑΕΚ. Αν θέλει ο επενδυτής φέρνει τα λεφτά, κανονίζει το deal και παίρνει την ΑΕΚ.

Αυτήν τη στιγμή τα χρήματα που οφείλονται είναι κάτι περισσότερο από 7 εκατ. ευρώ απ’ ό,τι θυμάμαι. Τι οφείλει να κάνει ο σοβαρός επενδυτής; Μία ημέρα πριν η ΠΑΕ ΑΕΚ έρχεται σε συμφωνία μαζί μας αφού υπάρχει άριστη συνεργασία και σχέση. Πάνω κάτω ξέρει η ΑΕΚ τι ζητάμε. Γίνεται ο διακανονισμός και έρχεται ο επενδυτής, δίνει ένα μέρος αυτών που θα βάλει στην ΠΑΕ, αποπληρώνεται το δάνειο και στη συνέχεια τελειώνει η αγοραπωλησία. Αν υπάρξει επενδυτής και έρθει σε μένα, θα ενημερώσω τους μετόχους της ΑΕΚ και φυσικά τον Αδαμίδη. Ολοι αυτοί που δηλώνουν ότι ήρθαν σε μας, επιδιώκουν απλά τη δημοσιότητα».