Εβδομάδα απαντήσεων από τους υποψήφιους αγοραστές – επενδυτές με τους οποίους έχει μιλήσει ο Σταύρος Αδαμίδης είναι αυτή που διανύουμε στην ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Ενωσης έχει ζητήσει απ’ όλους να δώσουν οριστική απάντηση μέσα στην εβδομάδα και το ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στις αραβικές χώρες.

Ο άγνωστος υποψήφιος ενδιαφερόμενος που εκπροσωπείται από τον Γιάννη Βλάχο δείχνει να το σκέφτεται ενώ διατηρεί και κάποιους ενδοιασμούς. Παράλληλα όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και άλλος υποψήφιος από τις αραβικές χώρες (Σαουδική Αραβία) που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Απ’ όλους αυτούς ο Αδαμίδης ζήτησε άμεσα απαντήσεις, αφού θέλει να ξέρει τι θα συμβεί πριν από την 3η Φεβρουαρίου οπότε ορίστηκε η νέα γενική συνέλευση, στην οποία μάλιστα αναμένεται να προκύψει νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αλλωστε και οι ποδοσφαιριστές της κιτρινόμαυρης ομάδας έχουν υπερβεί τα όρια της υπομονής και δεν θέλουν να περάσει ο Ιανουάριος και να χάσουν το δικαίωμα να μπορούν να μεταγραφούν σε άλλες ομάδες.

Σε ό,τι αφορά τον Βασίλη Ξενιάδη, αυτός επιμένει ότι το ενδιαφέρον του είναι σοβαρό και μάλιστα σε χθεσινή συνέντευξή του στο σάιτ zougla υποστήριξε ότι τα κεφάλαιά του είναι στην Κίνα και πως συζητά με ανθρώπους που σκέφτονται να επενδύσουν στην Ελλάδα. Επίσης είπε χαρακτηριστικά: «Καταθέσαμε μία πρόταση για το 51%. Εναντι 10,25 εκατ. ευρώ. Γι’ αυτό έγινε η πρόταση. Δεν θέλαμε δημοσιότητα, διότι αυτή τη στιγμή μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μία τράπεζα: η Μorgan Stanley. Διαθέτει περίπου το 64% και είναι ιδιοκτήτρια. Επειδή έχει μπερδευτεί ο κόσμος και λέει «ενέχυρο», βάσει αγγλικού δικαίου είναι ιδιοκτήτρια».

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο «ΛΥΜΠΕ»

Τα ευχάριστα για τον Νίκο Κωστένογλου ήρθαν από τον Νίκο Λυμπερόπουλο ο οποίος γυμνάστηκε χθες χωρίς ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα εναντίον της SKODA Ξάνθης, από τον οποίο θα απουσιάσει ο Δημήτρης Σιαλμάς που αποβλήθηκε στη Λιβαδειά. Στον σαββατιάτικο αγώνα είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα και ο Φαμπιάν Βάργκας.