Στο Λονδίνο βρίσκονται ο Βλάσης Μάρας και η Βάσω Μιλλούση με τη Λίνα Μητράκου με στόχο να επιστρέψουν σε λίγους μήνες στην αγγλική πρωτεύουσα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο στάδιο North Greenwich Arena αρχίζει αύριο το προολυμπιακό τουρνουά της ενόργανης γυμναστικής (αποτελεί και test enent για τους διοργανωτές) όπου θα κριθούν οι εναπομείνασες κενές θέσεις για τους Ολυμπιακούς (Τρίτη για τους άνδρες και Τετάρτη για τις γυναίκες).

Στους άνδρες θα δοθούν συνολικά 28 εισιτήρια σε μεμονωμένους αθλητές από 33 χώρες βάσει της βαθμολογίας τους στο σύνθετο ατομικό (άθροισμα στα έξι όργανα), ενώ στις γυναίκες θα δοθούν 32 εισιτήρια σε αθλήτριες από 33 χώρες. Ωστόσο, μόνο μία από τις Βάσω Μιλλούση και Λίνα Μητράκου έχει τη δυνατότητα να προκριθεί στους Ολυμπιακούς.

n Η Εθνική Ανδρών χάντμπολ επικράτησε και στην Κύπρο με 30-27 (είχε νικήσει και 31-13 στη Θεσσαλονίκη) και ετοιμάζεται πλέον για τα δύο κρίσιμα ματς με τη Βοσνία (11 και 15/1) που θα κρίνουν την πρώτη θέση του ομίλου που οδηγεί στα πλέι οφ του Ιουνίου στα προκριματικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.