Το μόνο ευχάριστο για τους Κόκκινους Διαβόλους είναι η πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-2). Κι αυτό όμως έχει μία… σκιά! Στη Σίτι φωνάζουν για την αποβολή του Κομπανί (12′) με απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή Κρις Φόι. «Θα ήταν διαφορετικά αν παίζαμε και εμείς με ένδεκα παίκτες», σχολίασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Σε ό,τι αφορά τον Ρούνι, δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου τον θέλουν να απαιτεί ενίσχυση της ομάδας με «τους καλύτερους παίκτες», αλλιώς θα φύγει!

Τα δημοσιεύματα αναφέρονται και στις σχέσεις του με τον Φέργκιουσον, αλλά ο Ρούνι μετά το χθεσινό ματς τα χαρακτήρισε «ανοησίες», προσθέτοντας ότι «δεν έχω προβλήματα με τον σύλλογο και θέλω να μείνω στην ομάδα».

Οσον αφορά τον Ρίο Φέρντιναντ, η «Daily Star» έγραψε πως η Αστυνομία βρήκε 29 σακούλες με ινδική κάνναβη στο ιταλικό εστιατόριο που έχει ο διεθνής αμυντικός.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για σχέση του Φέρντιναντ με την υπόθεση, αλλά το γεγονός και μόνον ότι βρέθηκε ινδική κάνναβη στο εστιατόριό του είναι πλήγμα γι’ αυτόν. Θυμίζουμε

ότι ο Φέρντιναντ είχε ανάλογα προβλήματα και το 2003 όταν είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχος και είχε τιμβρηθεί με αποκλεισμό οκτώ μηνών.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την υπόθεση και να βεβαιωθεί ότι ο παίκτης της Γιουναιτεντ δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Στο ματς με τη Σίτι, ο Ρούνι πέτυχε δύο γκολ, ο Γουέλμπεκ άλλο ένα και η Γιουνάιτεντ βρέθηκε να προηγείται 3-0 στο 39′! Η Σίτι μείωσε στο β’ μέρος με τους Κολάροφ και Αγκουέρο και τρέχει να κάνει έφεση για τον Κομπανί, ο οποίος τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές και θα χάσει κρίσιμα ματς.

Η είδηση από το παιχνίδι ήταν η επιστροφή του 38χρονου Πολ Σκόουλς, ο οποίος είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι.